Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani direkt 25m vermiyorlarsa istediğimiz fiyatı çekebiliriz. Çok istiyorlarsa 25m nakit verip hiç pazarlık yapmadan alsınlar. O da bizim işimize gelir. Serbest kalma maddesinin bize dezavantaj olduğu fikrine katılmadığım için alıntıladım.
serbest kalma maddesi olmadan da yapabilirsin bu dediklerini. her zaman her koşulda serbest kalma maddesi olmaması olmasından daha iyidir. aksini iddia etmek matematik bilmemektir.

şu transferler okan hocanın elinde kamp yeseydi lige çok iyi başlardık.. çeşitli varyasyonlar deniyor ama orta saha hala bomboş bir sercio ile olmaz..

Kimler kimlerle şampiyonluk kazandık zamanında. Ara sıra açın eski maçları izleyin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2002 Sergen Yalçın
2006 Sasa İliç
2008 Lincoln
2012 Melo-Selçuk
2013 Sneijder
2015 Sneijder
2018 Belhanda-Feghouli
2019 Belhanda-Feghouli

En kötü ihtimal 1 ön libero yeter. Akbaba oynar, Hamza oynar. Bir şekilde tamamlanır. Ali Akman bile yardımcı forvet olarak oynayabilir.

Gereksiz abartılıyor bazı olaylar. Benim için 1 ön libero transferi asgari seviyede yeterlidir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cezalısı var , sakatı var, bu takım kazanmayı unuttu peş peşe galibiyetler alamazsak yine kaos yaşarız. 6-10 kesin gelmeli birde 6-8 oynayan adam gelmeli. Yedek golcü gelmeli yedek kanat gelmeli. Bunlar 100’de 100 lazım. Bu takım ne oyuncular ile kafaya oynadı haklısın ama o takım önce takım oldu sadece transferle de olmuyor.. ama biz öyle bir takım değiliz şu an.. mecburen yenilenip tekrar hava yakalamamız lazım.

Emin misin buna çıkan isimlerin kalitesi giderek düşüyor
yav düşüyor da şimdi buna da 30 yaşında 4 sene 3 milyonluk konrat verirler.. babel senaryoları bizde bitmez bu gidişle.. 27 geçmemeli bence alınacak oyuncu.. bu birde ağır oyuncu izlenimi verdi.. okan hoca hızlı oynatmak istiyor gibi.. tarife de uymuyor..

Biz neden oyuncu transfer ederken bu kadar eziyet çekiyoruz anlamıyorum.
çünkü GS gündemi kadar kaotik bir gündem yok - 1 adam alınıyor güya , yattı oluyor 2.5-3 haftaya tekrar gündem oluyor vs vs .

ve her akşam konuşuluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt