Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.198
- 24.227
- 3.093
Evander kap aksam gelir
Sana güveniyoruz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evander kap aksam gelir
kimine gore eziyet kimine gore işin eglenceli kısmıBiz neden oyuncu transfer ederken bu kadar eziyet çekiyoruz anlamıyorum.
Tamamserbest kalma maddesi olmadan da yapabilirsin bu dediklerini. her zaman her koşulda serbest kalma maddesi olmaması olmasından daha iyidir. aksini iddia etmek matematik bilmemektir.
Geçen evden foto attı, Emre Akbaba posteri var. Selçuk'u indirip onu asmış.
Agzinda tavuk kanati kemirirken bosuna piknige gelip masraf yaptik diyen tipler gibisin Rechep10 numarada geldi 6 numarada yakında gelir boşuna yangın yapıldı
bjknin macı mı var25 dakikadir izliyorum biz mevcut bjk ile yarisamayiz. Cok acil katki yapacak 5 oyuncu alinmali.
avrupa yok sonucta 6 numaradan sonra bence takviyelerde yapılır fiyatlar düşsünAgzinda tavuk kanati kemirirken bosuna piknige gelip masraf yaptik diyen tipler gibisin Rechep
Trtsporbjknin macı mı var
adam takımla kampta sana mı inanalım ali rtaşRodopun soyledigi hicbir seye inanmayin
Naapiyosun yine ligi ortalarda bitirmemizi mi istiyosun renktasEn kötü ihtimal 1 ön libero yeter. Akbaba oynar, Hamza oynar. Bir şekilde tamamlanır. Ali Akman bile yardımcı forvet olarak oynayabilir.
Gereksiz abartılıyor bazı olaylar. Benim için 1 ön libero transferi asgari seviyede yeterlidir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu adamin soyledigi herhangi bir sey olmus mu tier 55 falanadam takımla kampta sana mı inanalım ali rtaş
daga cikip saatler sonra cakmagi evde unuttugunu fark eden yurdum insani gibi dusuncelere dalalim diyorsunavrupa yok sonucta 6 numaradan sonra bence takviyelerde yapılır fiyatlar düşsün