Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.447
- 8.789
- 1.698
Bura forumdaki renkdaşlardan başka hiç kimseye inanmıyorum artikRodopun soyledigi hicbir seye inanmayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bura forumdaki renkdaşlardan başka hiç kimseye inanmıyorum artikRodopun soyledigi hicbir seye inanmayin
ne oldumaca bakın rezillik puhaha
doldur bosaltları takip ediyor musunuz?Bura forumdaki renkdaşlardan başka hiç kimseye inanmıyorum artik
süreklı duruyorne oldu
Hemen nazar ettin ahahahaah25 dakikadir izliyorum biz mevcut bjk ile yarisamayiz. Cok acil katki yapacak 5 oyuncu alinmali.
gole bak. Renktas bjk çok iyi değil. Ciddi söylüyorum iyi değil. Bir kaç karambol dışında çalışılmış bir pozisyon yok. Arka tarafta sıkıntı. Önde golcü var ama taşıyan adam yok. Ghezzal fena değil cok top kaybedib baskıya dahanamamasi kötü. İtson nedense bunlarda geriye yana pas dışında bişey görmedim. İlginç bu!!Gelir de kim olacak millet bunun derdinde10 numarada geldi 6 numarada yakında gelir boşuna yangın yapıldı
Biz hic iyi degiliz sorun oHemen nazar ettin ahahahaah gole bak. Renktas bjk çok iyi değil. Ciddi söylüyorum iyi değil. Bir kaç karambol dışında çalışılmış bir pozisyon yok. Arka tarafta sıkıntı.
Aynisini ben yazacaktim.GOLE BAK MÜTHİŞ: 60 metreden gol yedi jk
Topu kaptıran kimdi tahmin edin bakalım.

Temmuz bitti haftaya mac var hala kadro yok dogru durusr sayamiyoruzGelir de kim olacak millet bunun derdinde