Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her zaman soylemişimdir. hazırlık maçları ölçü olmaz.

Bu City'nin de hücum rotasyonu bir tık daraldı ya. Tamam Haaland'ı aldılar ama zaten geçen sene de 1 santrafor eksiklerdi. Tam o eksiği kapattılar derken Gabriel Jesus ile Sterling gibi iki ciddi alternatif kaybettiler. Sadece geçen sene kiralık gönderdikleri Arjantili genç eleman döndü, o da City seviyesinde değil gibi henüz. Üstelik Foden'le beraber iki diğer 3 alternatifin ikisi de Mahrez eşşeğiyle, geçen sene tam adapte olmuş gibi durmayan Grealish. Haaland da adapte olamazsa veya sakatlanırsa, bu ikisi de su kaynatırsa yine Bernardo Silva'ları, De Bruyneleri ileri üçlüde oynatmaya çalışırlar. City için beklentilerin altında şok bir sezon olabilir diye düşünüyorum bazen.

5 dklık bjk analizim önde basınca cıkamıyorlar dan dun top şişiriyorlar defans ayakları kötü

mac icinde organizasyonları yok sadece duran toptan gol atarlar

25 dakikadir izliyorum biz mevcut bjk ile yarisamayiz. Cok acil katki yapacak 5 oyuncu alinmali.
Hemen nazar ettin ahahahaah :asd: gole bak. Renktas bjk çok iyi değil. Ciddi söylüyorum iyi değil. Bir kaç karambol dışında çalışılmış bir pozisyon yok. Arka tarafta sıkıntı. Önde golcü var ama taşıyan adam yok. Ghezzal fena değil cok top kaybedib baskıya dahanamamasi kötü. İtson nedense bunlarda geriye yana pas dışında bişey görmedim. İlginç bu!!
Muleka kanat olamaz. Salih eh işte. Beğenmedim ben. Sampdoria da pek iyi değil bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt