Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
İsyanın Bana Mı Yoksa Yabancı Sınırına Mı Reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsyanın Bana Mı Yoksa Yabancı Sınırına Mı Reis
3neyse bahsettiğim aynı sorun![]()
Dolberg'e para yetmez.kadewere yerine dolberg ya da shomurodov
bolognakadewere yerine dolberg ya da shomurodov
Taylan niye oynamiyor sözleşmesini mi fesih ettik yoksa yerine 2 saglam adam mi aldik. Cunku antalya macinda 11 gorunuyorGeçen sene hakem faktörü de en az o Taylan denen kişi kadarda bize zarar verdi.Ya sırf bir topçu o Taylan geçen sene tek başına bizim en az 10 puanimizi yedi 4 maçta hakemler galibiyetimizi çaldı.Simdi bu Taylan denen şahıs oynamayacak artı 10 puan ondan ekle forvetsizlik.yuzunden o kiralık mısırlı yüzünden de baya puan gitti şuan forvetimiz var ve alınacak He Olurdu okan hoca gider mesela.hamza yerine Taylan denen şahsi oynatirsa o zaman ilk yarı sonunda gider.
saaaaİsyanın Bana Mı Yoksa Yabancı Sınırına Mı Reis![]()

Gol olsunBrezilyadan Portekizli bi oyuncunun menejeri Galatasaray la görüşmek için İstanbulda (Trtspor: Fatih Doğan)
İsminide söylemişti . Kaçırdım
Ardanın duyumu bu sanırım
her şeye uyuyor lan bu. Mona Lisa gibi
Tamam renktaş bu sene küme savaşı vericez transferler olmayacak Taylan her maç 11 Berkan vazgeçilmezim olacak haklısın rahat olTaylan niye oynamiyor sözleşmesini mi fesih ettik yoksa yerine 2 saglam adam mi aldik. Cunku antalya macinda 11 gorunuyor
Kim diyor![]()
Ramiz Zerrouki - Oyuncu profili 24/25
Ramiz Zerrouki, 26, Cezayir ➤ Feyenoord Rotterdam, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 9.00 mil. € ➤ * 26 May 1998, Amsterdam, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
ilgimiz varmış reisler bilen tanıyan?
Kim kiGol olsun
Dolberg'e para yetmez.
Diğeri de gitti başka takıma.
İkisinden de kanat olmaz zaten, daha patlayıcı birisi gerekli.