- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
moise keanDolberg'e para yetmez.
Diğeri de gitti başka takıma.
İkisinden de kanat olmaz zaten, daha patlayıcı birisi gerekli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
moise keanDolberg'e para yetmez.
Diğeri de gitti başka takıma.
İkisinden de kanat olmaz zaten, daha patlayıcı birisi gerekli.
Son 2 seneki verilerine baktım defansif verilerde çok geride, pozisyon haritası da ofansif hatta ofansif yönüyle ön plana çıkmış. Guido var arkasında. Portekiz'de de Danilo var.Nasıl değil ki ? 302 maç ön libero oynamış 30 maç merkez orta saha, Oyuncu özellikleri iki bölgeye de uygun olabilir ama bariz bir ön libero bence.
@Keramettin TANRIVERDİ
bu arada danimarka evander konuları gündeme gelmişken bu onyedika nasıl topçu
Atletico mineiro dan 1.90 lık stoper igor rabello 27 yaşında ama bu birezilyalı Portekizli degilBrezilyadan Portekizli bi oyuncunun menejeri Galatasaray la görüşmek için İstanbulda (Trtspor: Fatih Doğan)
İsminide söylemişti . Kaçırdım
Ardanın duyumu bu sanırım
stoperTrt Spor'un dediği transfer haberi Igor Rabello'ymuş..
İgor rabellaBrezilyadan Portekizli bi oyuncunun menejeri Galatasaray la görüşmek için İstanbulda (Trtspor: Fatih Doğan)
İsminide söylemişti . Kaçırdım
Ardanın duyumu bu sanırım
İzlemedim de şişirmedir muhtemelen@Keramettin TANRIVERDİ
bu arada danimarka evander konuları gündeme gelmişken bu onyedika nasıl topçu
Biz de dransfer bekleyelim.
türk basını yavvvv ben onların yalancısıyım![]()
'Zerrouki gewild, Galatasaray een van de gegadigden'
Ramiz Zerrouki is sinds het begin van 2021 een vaste waardewww.twenteinsite.nl
Kaynaklari ama Fotospor...
peki carvalho ve serigonun yanına midsö kötü olmaz mı?3 tane 30 yasında herif.oraya kiralık agoume ya da ndombele ceksek en azındanSon 2 seneki verilerine baktım defansif verilerde çok geride, pozisyon haritası da ofansif hatta ofansif yönüyle ön plana çıkmış. Guido var arkasında. Portekiz'de de Danilo var.
Nesi komik tas gibi kadrolari var bizden 3 gomlek üstün kim alacakti baskahayat trabzonun sezonu 2 kupayla kapaması kadar komik