Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Kim bu gilermo burdisso
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nesi komik tas gibi kadrolari var bizden 3 gomlek üstün kim alacakti baska

Bugün Trabzon'da kim aldıysa o alırMurat topu rakipten kim alacak o kadroda
Bizim gibi bir takım için daha avantajlı olabilir mi bu durum ? Defansif olarak top çalma konusunda çok iyi olduğunu biliyorum bu tarzda bir veri görmüştüm bizim ciddi bir eksiğimiz bence bu ama diğer defansif aksiyonlarını pek bilmiyordum. Ofansif yönüyle bu kadar öne çıkıyorsa bence çok büyük avantaj olur oyuncunun top tekniği ve pas yüzdesi de gayet iyi diye kalmış aklımda.Son 2 seneki verilerine baktım defansif verilerde çok geride, pozisyon haritası da ofansif hatta ofansif yönüyle ön plana çıkmış. Guido var arkasında. Portekiz'de de Danilo var.
Var bunu yazmışlar. Bizim açımızdan boş bir program olacak gibiBugün jonny sins yayini varmi??
Ndombele de 6 numara değil, Milföy ondan 10 kat daha defansiftir muhtemelen.peki carvalho ve serigonun yanına midsö kötü olmaz mı?3 tane 30 yasında herif.oraya kiralık agoume ya da ndombele ceksek en azından
Top çalma yönünün iyi olduğuna emin misin, son dönem için ben değilim. Kesici oynamadığını kastettim zaten yukarıda.Bizim gibi bir takım için daha avantajlı olabilir mi bu durum ? Defansif olarak top çalma konusunda çok iyi olduğunu biliyorum bu tarzda bir veri görmüştüm bizim ciddi bir eksiğimiz bence bu ama diğer defansif aksiyonlarını pek bilmiyordum. Ofansif yönüyle bu kadar öne çıkıyorsa bence çok büyük avantaj olur oyuncunun top tekniği ve pas yüzdesi de gayet iyi diye kalmış aklımda.
onana gibi birine mecburuz deseneNdombele de 6 numara değil, Milföy ondan 10 kat daha defansiftir muhtemelen.
Agoume gelse de bonservisini alamazsın.
İstersen 10. haftanın sonuna kadar şutlayayım seni.süper lig'in başlamasına 6 gün kaldı 10 haftanın 6-7'si deplasman galba
sezon bitti önümüze bakalım
Tsnin oyun ve oyuncu yapısı bizden çok farklı kerem tek başına bütün ts kadar top kaybediyoBugün Trabzon'da kim aldıysa o alırorta saha kreatif olunca bizim lig çözülüyor. İlla koşturmaya gerek yok. Ligin ön libero kralı Joseph idi. Top yapmak lazım. İleriye taşımak lazım. Biz zaten atarsak olay çözülür. Bı ara ligin en az gol yiyen takimiydik ama atmayınca olmuyor
Vallaha emre akbaba en ufak tokezlemede taraftar yer, mental olarak malesef güçlü değil emre, bu şekilde bir durum ile karşı karşıya kalmamak icin net daha iyi bir 10 no almalıyız. Evandermi b olur baskasimi hocaya bırakılmalı artikBeyler Evander'den mutlu muyuz değil miyiz şimdi? 10 numara rotasyonu Evander Emre Akbaba bize ligde sıkıntı yaratmaz bence sizce de öyle mi?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
süper lig'in başlamasına 6 gün kaldı 10 haftanın 6-7'si deplasman galba
sezon bitti önümüze bakalım
Scarpa çok iyi oyuncu gerçekten knk. Keşke gelseydipalmeiras maçını izliyorum veiga etkisiz ama scarpa akıyor. 442 nin kanatlarında da oynarmış bize gelse. O yüzden istedik b ihtimalle