Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
2-3 gündür yönetimin odağı yetki işidir. Online toplantılar kulisler vs.bunlarda yeni haber yok bugun. kimse de yok gerçi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-3 gündür yönetimin odağı yetki işidir. Online toplantılar kulisler vs.bunlarda yeni haber yok bugun. kimse de yok gerçi
Neden bugün yarı değil de Salı? Adamlar maçta oynatmak istiyor. Biz hemen gelmesini istiyoruz. Ama Salı'ya kadar da kalabilir diyoruz. Çok ilginç.Midtsjö için salı gününe kadar süre vermişizşu herifi bile ne zorluklarla alıyoruz
Yani eğer böyleyse Erden Tlmur haksız. Ne demek ya biz oyuncu ile anlaşırız sonra hoca karar verir, normali şu değil mi arkadaş sen hocaya sorarsın sonra anlaşırsın oyuncuyla
Erden Timur da hocayı taraftarın önüne atıyor heralde
İstenilen bir oyuncu grubu var, öncelikler var.Yani eğer böyleyse Erden Tlmur haksız. Ne demek ya biz oyuncu ile anlaşırız sonra hoca karar verir, normali şu değil mi arkadaş sen hocaya sorarsın sonra anlaşırsın oyuncuyla
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
13. nöbeti üzerimde deneyelim miİstersen 10. haftanın sonuna kadar şutlayayım seni.
Güle güle kullan Umut kardeşimKafam çok qüzel
Ben bunlara güvenmiyorum özellikle o kel taraftari galyana getirmeye çalışıyor. Surekli olumsuzluk yayarak.Olmuyora getirdi değil, bunlar hoca bakayokoyu diawarayı vs. veto etti istemedi yönetim bunlarla anlaştı normalde dedi. Erden timur ne demiş biz anlaşıp getiriyoruz hoca kendine göre karar veriyor demiş bunda çelişen bir şey yok. Tamam bu adamlar sütten çıkmış ak kaşık değil de bu konuda suçları ne anlamadım. Hatta şimdi yine Diawara ile anlaşıldı hoca veto etti isterseniz yarın hocaya sorun diyor ki sorulacaktır bakalım hoca ne diyecek.
Griliş konusunda da hoca yanılmıyorsam selernitana maçından sonra hazır oyuncu istiyorum idman yapmış olsun dedi griliş konusunda. Belki para olayı çözüldü ama hoca sonradan fikrini değiştirdi midtsjö olayı olumluya dönünce.
Batshuayi biz de is yapar bence .Chelsea, Barkley ve Batshuayi ile yollarını ayıracakmış.