Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın yetkiden sonra bir çok şey hızlanır. Bunu bayağıdır bekliyorlardı. Midtsjö ile Ali bitti zaten, Evander de sonlanır bu hafta.

Sonraki 3lü için fırsat bekleyeblirler.

Diğer konuya gelince ADS ve TS övenler gidp onları tutarsa sorun kalmaz, boş yere can sıkmasınlar.

Avcı Marta kadar kovulur sonra geri dönerler ya da seçimden sonra Sancak ailesi kaçar yine geri dönebilirler.

Kimsenin bir şeyden haberinin olmaması konusu yine de doğru ve sürpriz hamle yapacakları ümidimin korunmasını sağlıyor. Aksi bir durum mevcutsa buralar 6.hafta yanar. Olan da Okan'a olur.

bu scarpa hocanın kanat da oynayabilen 10 no tanımına uyuyor. alabilseymişiz haritten de iyi olurmuş. harit iptal scarpa başka takıma gitti. bu profilde topçu almaktan vaz mı geçtik acaba yoksa son dk sürprizi olur mu merak ediyorum.

abdullah avcı sonbaharda,yine ismael ve jesus sonbaharda yolcu.2 ay önce söyledik bunları

Yani eğer böyleyse Erden Tlmur haksız. Ne demek ya biz oyuncu ile anlaşırız sonra hoca karar verir, normali şu değil mi arkadaş sen hocaya sorarsın sonra anlaşırsın oyuncuyla

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İstenilen bir oyuncu grubu var, öncelikler var.

Hoca da önceliğe göre karar veriyor.

Arada da Bakayoko gib menajer önerleri geliyor zira dünya biliyor orta saha aradığımızı, bunu da hoca istemeyebilir.

Taraftarın önüne atacak olsalar getirmezlerdi zira kendileri getirdi önceden kalmadı.

Transferde acele etmek anlamsız zaten lig başladı.Fırsat transferler ortaya çıkacaktır.Büyük kulüpler bazı oyuncularından çıkmak isteyeceklerdir.Ayrıca bizim ligimiz asla erken kopmaz.Herhalde ligin son 7-8 haftasına kalır yarış.Bence en iyisi yapılacak ise beklemenin zararı yok.

montella devre arası yabancı bi takımla anlaşabilir.2023 mayıstan sonra adanada olmayacak.

Olmuyora getirdi değil, bunlar hoca bakayokoyu diawarayı vs. veto etti istemedi yönetim bunlarla anlaştı normalde dedi. Erden timur ne demiş biz anlaşıp getiriyoruz hoca kendine göre karar veriyor demiş bunda çelişen bir şey yok. Tamam bu adamlar sütten çıkmış ak kaşık değil de bu konuda suçları ne anlamadım. Hatta şimdi yine Diawara ile anlaşıldı hoca veto etti isterseniz yarın hocaya sorun diyor ki sorulacaktır bakalım hoca ne diyecek.

Griliş konusunda da hoca yanılmıyorsam selernitana maçından sonra hazır oyuncu istiyorum idman yapmış olsun dedi griliş konusunda. Belki para olayı çözüldü ama hoca sonradan fikrini değiştirdi midtsjö olayı olumluya dönünce.
Ben bunlara güvenmiyorum özellikle o kel taraftari galyana getirmeye çalışıyor. Surekli olumsuzluk yayarak.
Birde okan buruk'un o yazilan oyunculari veto edebilirde adamin kendi kafasinda bir plani vardır ona göre oyuncu istiyordur ya da o oyunculardan diawara 2 yıldır dogru düzgün top oynamıyor bakayoko'nun da psikolojik sıkıntıları var deniyor böyle oyuncuları istememesi son derece de doğal. Grillitch de kendi haberleri yonetimin masadan komple kalktığıydı sonra ne olduysa okan buruk veto ettiye döndürdüler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt