Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nuri Şahin hazırlık maçı sonrası, yeteri kadar transfer yaptıklarını söyledi. Bizim maça hazırlarmış. Biz hazırmıyız? Fikri olan var mı?

Nuri Şahin hazırlık maçı sonrası, yeteri kadar transfer yaptıklarını söyledi. Bizim maça hazırlarmış. Biz hazırmıyız? Fikri olan var mı?
Geçen seneden farkı yok onların kadrosunun. O defans hattı bizde olsa sülaleye kadar sövülürdü.

palmeyras maçında denk geldim. tuhaf bir herif hucumun her yerinde oynuyor bize gitmez ama süper ligde çoşacak profilde topcu. 2 sene önce tsde istemiş ama olmamış. sözleşmesi seneye bitiyor trye düşürse sasırmam

Transferde acele etmek anlamsız zaten lig başladı.Fırsat transferler ortaya çıkacaktır.Büyük kulüpler bazı oyuncularından çıkmak isteyeceklerdir.Ayrıca bizim ligimiz asla erken kopmaz.Herhalde ligin son 7-8 haftasına kalır yarış.Bence en iyisi yapılacak ise beklemenin zararı yok.

Sıkıntı son cümlede zaten.

Beyler digitürk üyelik teklifi var mı ?
4 senelik üyeyim ama arayan soran yok.

İnce eleyip sık dokuyoruz, sokağa atılacak paramız yok diye diye diyeee koskoca Galatasaray kulübünü, Antalyadan korkacak hale getirdiler. Eskiden kaç gol hangi futbolcumuz atar diye konuşurduk, bir daha asla ama aslaaaa şu kulübün parasını muhasebesini yapan bir teknik direktör istemiyorum. Sen işine bak oyununa bak sistemine bak, hangi oyuncu lazımsa iste alsınlar. Acaba o mu olsa şu mu olsa zart zurt yahu kardeşim seni oraya acaba belki demen için mi getirdiler, sanene paradan puldan muhasebeden, ölüyodun bitiyodun takımın başına geçmek için, hiç mi listen hiç mi bilgin yok, menejer önerisi ile mi 6 numara beğeniyorsun seçiyorsun, mıy mıy mıy konuşma acık ol net ol, şerefsiz evladıyım 4 hafta sürmez senin o Florya maceran, teneke bağlayıp kovarlar senş o çok düşündüğün Erden abin, Metin abin ve Dursun başkanın.

Şunu da belirteyim.

2016dan itibaren sırasıyla en iyi kadro ve şampiyonlar.

Fener, Tjk
Tjk, Tjk
Tjk, GS
GS, GS
GS, Başak
Fener, Tjk
Tjk, TS

2 sezon dışında en iyi kadro şampiyon olamamış.

Şu an Tjk kötü diyorsnuz, Feneri kimse beğenmiyor ben ve bir kaç kişi hariç. Başak kötü. Konya iyi ama asla şampiyon olamaz. TS iyi sayılır.

Avcı'nın tarihine yarışa girip kazanmışlığı yok, bu noktada birlik olmanız gerekiyor zira Avrupa yok ve 1-2 maçı idare edebiliriz zaten dediğim gibi transferlerin 3ü bu hafta biter.

Yönetim 20 haziranda hoca 25inde geldi 1 ay oldu daha, kolay değil bu işler gelir de ykken zira bence iyi adamlar da aldık. Az daha sabır sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt