Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçtiğimiz sezon ki başarısını tekrarlayamayacağını düşünüyorum
Verilere bakarsak bireysel ayaklarl almışlardı maçları zaten. Çok pozisyon veriyorlardı. En kötü dönemimizde son maçta biz daha iyidik mal gibi gol kaçırıp yenememiştik.

Şunu da belirteyim.

2016dan itibaren sırasıyla en iyi kadro ve şampiyonlar.

Fener, Tjk
Tjk, Tjk
Tjk, GS
GS, GS
GS, Başak
Fener, Tjk
Tjk, TS

2 sezon dışında en iyi kadro şampiyon olamamış.

Şu an Tjk kötü diyorsnuz, Feneri kimse beğenmiyor ben ve bir kaç kişi hariç. Başak kötü. Konya iyi ama asla şampiyon olamaz. TS iyi sayılır.

Avcı'nın tarihine yarışa girip kazanmışlığı yok, bu noktada birlik olmanız gerekiyor zira Avrupa yok ve 1-2 maçı idare edebiliriz zaten dediğim gibi transferlerin 3ü bu hafta biter.

Yönetim 20 haziranda hoca 25inde geldi 1 ay oldu daha, kolay değil bu işler gelir de ykken zira bence iyi adamlar da aldık. Az daha sabır sadece.
☝️
muhtemelen evo+miço+6 çekecekler ama inş ön tarafa da kaliteli bir takviye yaparlar. şutör ince bilekli bir adam lazım ileri. lazım değilse de ben istiyorum :d kaç yıl oldu bu profilde bir topcu izleyemedik. yunus kerem heyecan veriyor bir yere kadar ama kendini izlettirecek biri daha şart oraya.

Haluk Yürekli: "Nerede abi Galatasaray'ın scout ekibi? Fredrik Midtsjö menajer önermesi. Bütün menajerler Galatasaray'a 6 numara öneriyor. Onların içinden birini seçmelerinden korkuyorum. Hani abi plan?"

☝️
muhtemelen evo+miço+6 çekecekler ama inş ön tarafa da kaliteli bir takviye yaparlar. şutör ince bilekli bir adam lazım ileri. lazım değilse de ben istiyorum :d kaç yıl oldu bu profilde bir topcu izleyemedik. yunus kerem heyecan veriyor bir yere kadar ama kendini izlettirecek biri daha şart oraya.
Onu ben de bekledim ama olmayacak gibi.

Evander'den beklicez işte olur mu muamma.

Şunu da belirteyim.

2016dan itibaren sırasıyla en iyi kadro ve şampiyonlar.

Fener, Tjk
Tjk, Tjk
Tjk, GS
GS, GS
GS, Başak
Fener, Tjk
Tjk, TS

2 sezon dışında en iyi kadro şampiyon olamamış.

Şu an Tjk kötü diyorsnuz, Feneri kimse beğenmiyor ben ve bir kaç kişi hariç. Başak kötü. Konya iyi ama asla şampiyon olamaz. TS iyi sayılır.

Avcı'nın tarihine yarışa girip kazanmışlığı yok, bu noktada birlik olmanız gerekiyor zira Avrupa yok ve 1-2 maçı idare edebiliriz zaten dediğim gibi transferlerin 3ü bu hafta biter.

Yönetim 20 haziranda hoca 25inde geldi 1 ay oldu daha, kolay değil bu işler gelir de ykken zira bence iyi adamlar da aldık. Az daha sabır sadece.
Valla bjknin kadrosu su an en iyisi (sol bek alinirsa) ama 3lü savunmali hocalari cöp

Ömer Toprak'ı aldılar aynen çok iyi transfer.

Maasi makülse öyle takim icin kötü transfer degil bence. Ha tabi adam her seneki gibi 15 mac kacirir o baska birsey, ama gecen sene sakat olmadiginda Bremenin defansinin lideriydi adam. Bize artik seviyesi yetmez, ama Anatlya gibi takimdan nasil transfer bekliyorsun? Onun daha iyisini, ve türk olanini alamazlar ki zaten?

Uzbek baskanim yarin yetkiyi alirsa etkiyi gösterecek gibi bakalim

midsö menajer çakması demiştik.ama iyi topcuysa sorun değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt