- 11 Haziran 2015
- 39.638
- 28.100
- 2.193
Ben hem haluklari hem de erden timuru dinledim benim bu olaydan anladigim su
Solbakkenin menajeri istanbuldayken oneriyor bu topcuyu(baska bir kaynak da yazmisti bunu haluklardan once)
Scout ekibi izliyor veya izlemiyor orasini bilmiyorum. Hocaya goturuluyor topcu hoca begeniyor a listeye aliniyor. Bizim muhabirlere gore de hoca alinmasi yonunde istekleymis.
Bugun neden haluklar erden timuru yalanladi gibisinden bir muhabbet döndu burada tam anlamadim. Haluklar erden timurun aciklamasindan once de menajer onerisi oldugunu soylemisti. Hatta yanlis hatirlamiyorsam baska bir gazeteci de aynisi yazmisti
Menajerin topcu onermesinde bir sikinti goremiyorum. Hocanin veya yonetimin menajer onerisiyle topcu almasinda da bir sikinti yok bence yeter ki iyi topcu olsun.
Ikidir kendimi haluklari savunur konumda buluyorum kesinlikle yaptiklari isleri begenip saflarinda duruyorum gibi anlasilmasin. Kendi halimde takip ediyorum sadece
menajer önerisi lafını duyunca çok rahatsız oluyor kitle niyeyse. tabi ki önerecekler, sende izleyeceksin, değerlendireceksin, verilerin-raporların olumluysa hocan beğendiyse alacaksın. menajer önerisi olunca çöp olmuyor ki oyuncu veya illa komisyon bilmem ne transferi olmuyor ki zaten niye böyle anlaşılıyor ben anlamadım. oyuncu kulübünden ayrılmak istemiş, menajeri de olabilecek takımlara bize, ona,buna önermiş.