Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hem haluklari hem de erden timuru dinledim benim bu olaydan anladigim su

Solbakkenin menajeri istanbuldayken oneriyor bu topcuyu(baska bir kaynak da yazmisti bunu haluklardan once)
Scout ekibi izliyor veya izlemiyor orasini bilmiyorum. Hocaya goturuluyor topcu hoca begeniyor a listeye aliniyor. Bizim muhabirlere gore de hoca alinmasi yonunde istekleymis.

Bugun neden haluklar erden timuru yalanladi gibisinden bir muhabbet döndu burada tam anlamadim. Haluklar erden timurun aciklamasindan once de menajer onerisi oldugunu soylemisti. Hatta yanlis hatirlamiyorsam baska bir gazeteci de aynisi yazmisti

Menajerin topcu onermesinde bir sikinti goremiyorum. Hocanin veya yonetimin menajer onerisiyle topcu almasinda da bir sikinti yok bence yeter ki iyi topcu olsun.

Ikidir kendimi haluklari savunur konumda buluyorum kesinlikle yaptiklari isleri begenip saflarinda duruyorum gibi anlasilmasin. Kendi halimde takip ediyorum sadece

menajer önerisi lafını duyunca çok rahatsız oluyor kitle niyeyse. tabi ki önerecekler, sende izleyeceksin, değerlendireceksin, verilerin-raporların olumluysa hocan beğendiyse alacaksın. menajer önerisi olunca çöp olmuyor ki oyuncu veya illa komisyon bilmem ne transferi olmuyor ki zaten niye böyle anlaşılıyor ben anlamadım. oyuncu kulübünden ayrılmak istemiş, menajeri de olabilecek takımlara bize, ona,buna önermiş.

Şu mevcut kadronun ilk 5 i gectim 10 a bile giremicegine adımın üstüne yemin edebilirim. Şu takımın hiç bir maçta gol yememe ihtimali yok. Her maça 1 0 yenik başlar bu takim içeride dışarıda. Umarım transfer yaparlar ve düzelir
Yemin etme. Futbol bu. Mahçup eder adamı her türlü. Tecrübeyle sabit:)

Sözleşmesi devam ederken oynadığı takımdan ayrılma niyeti olan ve takımında da iyi oynayan topçuyu menejeri soylemese nerden bilip de almaya kalkacaksın.

Ben transferlerin iyi olduklarından bahsetmiyorum. Onu zamanla göreceğiz.... Lig başlamadan önce transferin bittiğinden bahsediyorum.
Bence kıstas lig başlamadan transferlerin bitmesi değil, doğru transferlerin yapılması olmalı.

Yanlış oyuncuyu erken getirmenin bir anlamı yok.

2 hıyar diyor, Erden timur listenin ilk sırasında diyor, bizim taraftar isimsiz oyuncu diye bu iki hıyara biat ediyorlar.
Oyuncunun son senesi ve ayrılmak istiyor, biz de orta saha arıyoruz. Menajeri oyuncunun gelebileceğini söyler biz de değerlendirebiliriz listeye alabiliriz.

Menajer önerdi diye çat diye alınmıyor sonuçta, orada bir yanılgı var. Dünyadaki transfer market akışı menajerlerle oluyor çünkü %80 falan. Takımlar direkt listesindeki adamları kesinlikle daha pahalıya alabiliyor.

Yukarda biraz konusu geçmiş bu sene Antalyanın yaz transfer sezonu şu şekilde
Doğukan - Larsson
Naldo- Ömer
Bu değişiklikler oldu. Fazladan yedek Türk kaleci ve Cemali Sertel geldi rotasyon için.
Yeni sezona hazır olabilir ama transfer yaptı denemez. En büyük işleri geçen seneki kadroyu korumak oldu

Günaydın sevgili Galatasaraylılar, GSCimbom üyeleri hepinize mutlu pazarlar diliyorum.

Orta sahamız nasıl olacak şimdi, hangisi daha uyumlu olur 6 - 8 - 10 numara olarak?

1. Carvalho - Oliviera - Evander
2. Carvalho - Midstjö - Oliviera
3. Midstjö - Oliviera - Evander

Bats gelsin isterim ben farklı bir forvet tipi ve Seferovicle beraber oynayabilirler diye düşünüyorum ara ara. Torreria keşke düşse buralara ama ona pek ihtimal vermiyorum muhtemelen adımızı kullanıp pazarlamaya çalışıyorlar ya da sadece bizim basın uyduruyor

Ya mis gibi bazoer dururken orda bosda ve bize gelmek icin yanip tutusurken ugrastiklari adamlara bak

Ulan al bazoerunu hem 6yi hem stoperi saglama al sonra gueyemi grilitschmi casemiromu as 6 no icin firsat kollarsin yetkini aldiktan sonrada basarsin

Günaydın sevgili Galatasaraylılar, GSCimbom üyeleri hepinize mutlu pazarlar diliyorum.

Orta sahamız nasıl olacak şimdi, hangisi daha uyumlu olur 6 - 8 - 10 numara olarak?

1. Carvalho - Oliviera - Evander
2. Carvalho - Midstjö - Oliviera
3. Midstjö - Oliviera - Evander
1 tabi ki. Ama dinamik bir orta saha olmaz gibi

Arkadaşlar bu Dursun Özbek taşınmazlar ile ilgili ne yetkisi istiyor? Ne yapacak taşınmazlara? Ben kaçırdım bilen biri varsa aydınlatsın. Bu taşınmazları satacak mı? Nasıl bir gelir kaynağı yaratacak bu taşınmazlardan? Ev, villa falan yapıp satacak mı NEF ile Erden Timur ile birlikte?

florya arazisi
mecidiyeköy'de arsa
küçükçekmece'de arsa
kalamış tesisleri
maltepe'de arsa
galatasaray adası
beyoğlu'nda kulüp binası 3 katlı
maslak'ta arsa
sapanca'da arsa
sefaköy'de arsa
seyrantepe arazisi
riva'da arazi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt