Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.648
- 109.473
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet nedir
Var ben.Bu sezon Taylan, Berkan, Cicaldau, Morutan, Gomis, Emre Kılıç ve Barış Alper Yılmaz bu 7 oyuncunun herhangi birinden verim alacağımızı düşünen var mı? Ben bir tek Berkan ve Barış Alper Yılmaz'dan az biraz ümitliyim. Diğer oyuncular soru işareti.
Bacardi denedin mi?
Akşam fiorentina maçında nasıl bir oyun bekliyorsun motz'cumseker yuku
Haland bile yuzde 50 ile atmiyorBu sene yine temizinden 20 tane atar. Ama işin ilginç yanı, herif 50 gol atabilecek pozisyonlara girip en iyi ihtimalle yarısını atması.
Dünyada girdiği pozisyonların hepsini gol yapan forvet yok zaten ama bu kadar çok pozisyona girip bu kadar kaçıranı da yok gibi bir şey. Herifin müthiş bi gol sezisi yeteneği var ama ayakları fena kalas.
Geç kalınsa da geleceklerle birlikte güzel maçlar izleriz. Geçen yıl gibi eziyet çektirmez bu takım. ilk 2-3 hafta zorlansa da sıkıntı olmayacak uzun vadede diye düşünüyorum.Onemli olan nokta yemin falan degil de ben dahil bircok taraftarin bu sekilde dusunmesi uzucu…
Demek istediğim gole çevirme oranı değildi. Normal bir forvetten çok daha fazla gol pozisyonuna girebilmesini vurgulamak istedim orada. 3 pozisyona girip 1 tanesini atmakla 5 pozisyona girip 1 tane atmak aynı şey değil yani.Haland bile yuzde 50 ile atmiyor
Niye oyle oluyor pasfbizden gide topçular oynamaya başlıyor