Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mitsö transferi erdenin yaptığı açıklamalardan sonra tam anlamıyla içime sindi.

hocanın istediği bir isim, a tier listte olan bir oyuncuymuş. ayrıca burda yapılan karşılaştırmalarda lig farklı olsa da carvalho vs. gibi isimlerden daha iyi istatistiklere sahip.

az alkmaarın bir eleme maçında daha oynatmadan göndermek istemesi de cabası...

çıkan isimlerden sonra bende mitsöye bende soğuk bakıyordum fakat oyuncuyu izledikten sonra oliviera ile iyi bir ikili olacağını düşünmüştüm.

ta ki forumda herkes oyuncuyu yerin dibine sokunca, beğendiğim oyuncudan forum sayesinde tekrar soğudum. erdenin açıklamalardan sonra okan hocanın belli bir sisteme göre transferler yaptığına inandım 👍

topu yönlendirip nefes aldırırdı orası kesin ama miçodan sonra carvalho ne kadar uyumlu olur oturmuyor benim kafama. bakalım biz ne düşünsek boş kimi alabiliyorlarsa onu alıyor gibi bir havaları var.
Evet knk miçö de aslında aynı tip os, çeşitlilik sağlamak için belki fsrklı tpte biri alınabilir. Miçö bence direkt carvalho işi olmadı diye, alınıyor gibi düşünüyorum.

midsö 1 milyon alacak,nevzat öyle yazmıstı gaztede.1.2 milyon değil.gerçi nevzat 1 milyon dediyse o 900.000 dir

Herkesin de bildiği gibi Mitsönün en büyük artısı hazır olması.Takımının da “bir maç daha oynasın öyle gelsin” demesi de ne kadar hazır olduğunun tanımı.

Kadroda Taylan gibi bir yetersizin olduğu yerde ismi 6 numara olan herkes daha iyidir.
Mitso kesinlikle fark yaratacaktır bu on yargı nedir acaba anlamak mümkün değil
Marcao gelirken de kendi liginin en çok gol yiyen takimiydi o takımdan stoper mi alınır yeeaaaaaa diyenler çokça sayidaydi.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet knk miçö de aslında aynı tip os, çeşitlilik sağlamak için belki fsrklı tpte biri alınabilir. Miçö bence direkt carvalho işi olmadı diye, alınıyor gibi düşünüyorum.
yav sal reis. düşünüyorsun o kadar sonra gidip alakasız bir adam alıyorlar. izle geç kafa yormaya değmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt