Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.214
- 18.382
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Servet cetin türkü hastasiydiMüzik zevki olan topçu alalım pls. Sanattan anlayan adamın karakteri vardır, takımı için elinden geleni yapar.
Irk ve coğrafya vermeyeceğim ama abuk sabuk oyunculara gitmeyelim pls.
Elmander & Ujfa falan Iron maiden, Metallica hastasıydı :/
Evet knk miçö de aslında aynı tip os, çeşitlilik sağlamak için belki fsrklı tpte biri alınabilir. Miçö bence direkt carvalho işi olmadı diye, alınıyor gibi düşünüyorum.topu yönlendirip nefes aldırırdı orası kesin ama miçodan sonra carvalho ne kadar uyumlu olur oturmuyor benim kafama. bakalım biz ne düşünsek boş kimi alabiliyorlarsa onu alıyor gibi bir havaları var.
6+bonuslar olue5-6 iyidir
Taylan berkandan iyi olur bu şekilde bile Ömer bile fark yaratır o bölgede o kadar kötü orta sahamız.Midsjtö sağ iç Ömer Bayram sol iç epey dinamik bir orta saha olur
Veya dinamit de olabilir elimizde patlayan cinsten
İşi ustasına soralım @Levent Akgünbu kadar bilgi paylasilmasi dogru degil bokunu cikartiyorlar sivil havacilik kurallarina aykiri aslidna suc isliyorlar

o kim lanBedava Warren Bondo Alsaydık Maaşı Da Uygun Olurdu Satardık Da Daha Sonradan Bonserviste Kazanırdık..
Kimin meneceri idi bu arkadaş?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yav sal reis. düşünüyorsun o kadar sonra gidip alakasız bir adam alıyorlar. izle geç kafa yormaya değmezEvet knk miçö de aslında aynı tip os, çeşitlilik sağlamak için belki fsrklı tpte biri alınabilir. Miçö bence direkt carvalho işi olmadı diye, alınıyor gibi düşünüyorum.
Evander deniyor