Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
@Suat Kara rtaş midsoyu analiz ettinmi ne bekliyo bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu kim HS ile konusacak bu donemde kimse yafta yemek istemez sallamasinHakan sükür cok bizi heyecanladirak bir forvet gelecek diyo isim veremem dedi söz vermis
Evander içime sinmiyor bi türlü neyse gelirse inş morartır beni
reis evander gelse en azından dersin herifin bir yeteneği var çıkar 2 maç alır ona para verirsin , iş yapar yapmaz ayrı bir konu , ama bu tarz transferlerin direk çöpe atılan paradan pek bir farkı yok gibi geliyor banaevander için yorumun nedir üstat 7.5 civarında bitecek diyorlar. fusball bilgine guvenirim oyuncu için gorusunu merak ediyorum
Kuruslari sayiyorsun cimri serg.midsö 1 milyon alacak,nevzat öyle yazmıstı gaztede.1.2 milyon değil.gerçi nevzat 1 milyon dediyse o 900.000 dir

ben 2 civarına bitirirler diye olumlu bakıyordum başta ama haklısn 3.5+bonus manasız. olmazsa olmaz bir topcu değil yani ocakta imzala beleşe al mayısta bu kadar para vereceğine. muhtemelen almayı dusundukleri 6 no eylüle kadar sarkacak o yuzden alelacele bu herifi getirdiler. pazarlıkla zorlasan daha da duser cunkureis evander gelse en azından dersin herifin bir yeteneği var çıkar 2 maç alır ona para verirsin , iş yapar yapmaz ayrı bir konu , ama bu tarz transferlerin direk çöpe atılan paradan pek bir farkı yok gibi geliyor bana
şuan gönderecek takım arıyorduk muhtemelenMensah salaklık yapıp bjkye gitmese idi şuan bu kadar orta saha aramıyor olurduk .
O değil de bizim Cica diye sahadaki varlığını ilk kez 68. dakikada fark ettiğimiz bir topçumuz var. Onu ne yapacağız?
miçoyla beraber devre arası paket yapacak takım ararız artıkO değil de bizim Cica diye sahadaki varlığını ilk kez 68. dakikada fark ettiğimiz bir topçumuz var. Onu ne yapacağız?
paylaşsana bizimle de görüntüleri 2 dakikalık görüntülerden başka bulamadım.midtsjøyu beğendim ben , bulabildiğim tüm görüntülerini izledim öyle söylendiği gibi çöp falan değil
Emre BelözoğluHangi futbolcuya benziyor stili, var mı bilgi
O zaman şunu sorayım mensah mi cicaldao mu ?şuan gönderecek takım arıyorduk muhtemelen