Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mico ilk 11 icin geliyor, Mico gercek bir 6 numara degil, onun icin acaba okan 6 numarasiz bir orta saha mi düsünuyor ? Mico sergio evander üclüsü 8-10 karisimi mi oyniyacak mac boyu? Bu sekilde ofansif gücümüz yüksek olsada her karsi atakta rakip oyuncular cok rahat orta sahayi asar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yansıtılan sıkıntılı, sanki son dakika panik transferi gibi yansıtılıyor. Tabiiki menajer önerisiyle oyuncu alınır, hatta bizim son yıllardaki transferlerin çoğu menajer önerisi. Ama Okan hocaya sormadan, sanki hiç izlenmeden aliniyormus gibi yapılıyor. Su klasik resim var ya, bir yandan silah dogrulturken diğer yandan su veren. Medya dilediği gibi yonlendiriyor
Salla yav milyonlar kazanan adamlar üzerinden koruma moduna girmeye gerek yok. 50 yaşında adam, hiç istemezse alınmaz.

Midstjö gibi menajer önerileri de yıllardır ligi kangren eden yapıdan iyidir.

Galatasarayin cok parasi olacak,zenginlesecek dedim.inanmadilar.jupiter bogaya geçeceği icin mi dediler?evet ama ona daha var dedim,inanmadilar.belki de yanıldılar,belki de haklilar ama evet dogru 🧙‍♂️ baba oluyoruz,para babasi

Oha ins böyle oynar.
simdi evet bunlar secilmis videolar ama berkan ve taylan icin boyle video yapalim desek elde bu kadar veri cikmaz yani sanmiyorum berkanin bizden onceki takimlarindan belki taylanin 2 sene onceki iyi oynadigi zamandan belki bir iki dakikalik ortalama video yapilabilir

Mico ilk 11 icin geliyor, Mico gercek bir 6 numara degil, onun icin acaba okan 6 numarasiz bir orta saha mi düsünuyor ? Mico sergio evander üclüsü 8-10 karisimi mi oyniyacak mac boyu? Bu sekilde ofansif gücümüz yüksek olsada her karsi atakta rakip oyuncular cok rahat orta sahayi asar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
neden?

trabzonspor abdülkadir - hamsik - bakasetasla sivasa 4 atıp gol yemiyor.

Evanderin menajeri olduğu iddia edilen erdal ferin isimli şahıs tekinsiz biri gibi gözükmekte

Önümüzdeki hafta da Evander ve Ali Akman’ın uçaklarını takip etmek nasip olur inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt