Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Evander'in profilinden de bulabilirsin reiste bana inanmayarak ayıp ettinlink ver Murat!!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evander'in profilinden de bulabilirsin reiste bana inanmayarak ayıp ettinlink ver Murat!!!!!
sana inanmamak değil kendi gözümle görmek isterim. 1 milyar doların çok olduğuna da inanırım ama görmediğim sürece mutlu olmam.Evander'in profilinden de bulabilirsin reiste bana inanmayarak ayıp ettin![]()
Salla yav milyonlar kazanan adamlar üzerinden koruma moduna girmeye gerek yok. 50 yaşında adam, hiç istemezse alınmaz.Yansıtılan sıkıntılı, sanki son dakika panik transferi gibi yansıtılıyor. Tabiiki menajer önerisiyle oyuncu alınır, hatta bizim son yıllardaki transferlerin çoğu menajer önerisi. Ama Okan hocaya sormadan, sanki hiç izlenmeden aliniyormus gibi yapılıyor. Su klasik resim var ya, bir yandan silah dogrulturken diğer yandan su veren. Medya dilediği gibi yonlendiriyor
Menajerlik Şirketinin İnstagram Adresi Bu Reis teamstarassessoriasana inanmamak değil kendi gözümle görmek isterim. 1 milyar doların çok olduğuna da inanırım ama görmediğim sürece mutlu olmam.
Yasaklı Menajer Yasaklı Menajer'deYasakli menejer paylasmak yasak
simdi evet bunlar secilmis videolar ama berkan ve taylan icin boyle video yapalim desek elde bu kadar veri cikmaz yani sanmiyorum berkanin bizden onceki takimlarindan belki taylanin 2 sene onceki iyi oynadigi zamandan belki bir iki dakikalik ortalama video yapilabilirOha ins böyle oynar.
neden?Mico ilk 11 icin geliyor, Mico gercek bir 6 numara degil, onun icin acaba okan 6 numarasiz bir orta saha mi düsünuyor ? Mico sergio evander üclüsü 8-10 karisimi mi oyniyacak mac boyu? Bu sekilde ofansif gücümüz yüksek olsada her karsi atakta rakip oyuncular cok rahat orta sahayi asar.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hollanda Midyesiyeni transferimizin ismi nasıl okunuyor
yeni transferimizin ismi nasıl okunuyor
Milföy hamuru sever misin kardeşİLK MSJ İLK HEYECAN