Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.597
- 2.178
- 1.748
beyler hayrına link verecek varmıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sivasa gidiyo ya , ondan kadroya bile almamışzorutanı yine kadrodan kesmısler yedeklerde yok gidici mi acaba
tamam şimdi gördüm muhabbetti. sorry emrah 2dir yapıyorum sana hakkını helal etBen mi uzattım lan. Adam kalkmış gelen topçuyu aşağılıyor
o sogukta futbolu bırakırsivasa gidiyo ya , ondan kadroya bile almamış
sana özel bi şeyler yapacağım ya bakalımtamam şimdi gördüm muhabbetti. sorry emrah 2dir yapıyorum sana hakkını helal et

senede 600 bin euro’yu bana verseler mozambikte bile oynarımo sogukta futbolu bırakır
Olm kadro 4 4 luk demedim ama o.kadar gömülecek kadro değil dedim.Senin gibi yerin dibine sokulacak bir takım hiç değil.Ya olm ne dion yaw
Kadro bok gibi diyorum küme düşeriz diyorum sefere bişey olsa pttye keskin geçiş yaparız diyorum
Buna karşı çıkıyosun kadro müthişmiş gibi bende burda ol diyorum sezon içi çünkü aynı sen bu nasıl kadro yazıp şuan tam tersini söylemiyomuş gibi dolanıcan forumda
Bi fikrin varsa sun yoksa sus, farzetki gördün,demişsem nolacak,yel kayadan toz alır,suskunluğum asaletimden falan filan ne yaw forumdasın alooo
Arka fonda cenderemi dinliyo nedir
Ulan ne evrak isiymis sanki Göktürk alfabesi ile yaziyorlar
Brezilyalı Emre Çolakgelmesi kesinleşen topcularımız icin iyi temennide bulunmaya calısalım. mesela evander için daha vakit var onun için her şeyi yazabilirsiniz.
Yeni transferi kötüleyen arkadaşlar ciddi soruyorum kaç kere 90 dk izlediler
Ben şahsen hiç izlemedim bakıp yorum yaparım