Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada rotasyona yabancı stoper alınacaksa , Luyindama sonrası saçma bir işlem olur. düğünde ama şu an öyle ya da böyle biraz toplanmış görünüyor satsan zatar edeceksin yerine adam alsan Luyiden daha iyi adam en az 4-5 kağıt zaten. Saçma bir işlem olur yani

Resim

Bizim gazetecilere sızıntıyı kesmiş olabilirler yalnız. Uçakçılar olmasa gazeteciler Miço'nun geldiğini GSTV'den izlerlerdi.

belotti beleşe gitmiş resmen romaya. bu parayı burada da veren olurdu her türlü adam italyada kalmak istedi demek ki. 2m net maaş +bonus(max 3m)

Türkiye'yi geçtim birkaç kulüp daha istiyordu Avrupa'da ama adam İtalya dışına adım atmak istemiyor. Hatta Haller'in durumundan ötürü Dortmund alabilir diyordum da adam 2. lig olsun İtalya olsun kafasında galiba 😄

yalnız hollanda ve az tarafında oyuncu hakkında yorumlar çok olumlu. oldukça undarrated bir oyuncu olduğunu ve az'nin güç kaybettiği düşünülüyor.

Türkiye'yi geçtim birkaç kulüp daha istiyordu Avrupa'da ama adam İtalya dışına adım atmak istemiyor. Hatta Haller'in durumundan ötürü Dortmund alabilir diyordum da adam 2. lig olsun İtalya olsun kafasında galiba 😄
farklı bir homesick mevzusu var herifte. yabancı dil bile öğrenmiyormuş/istemiyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt