Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav Türkiye ligi nedir abartmayın.

Gerekirse 100 kere daha söyleyeceğim geçen sene 13. olma sebebimiz kadro değildi.

6 no, sağ kanat ve santrafor problemleriydi evet ama yine de hakettiğimiz o değildi.

Az'de 5 senede 200 maça çıkmış adam gelmiş hala kalite falan konuşmayın dünyanın en tırışka liglerinden burası.

Kilit nokta takımda lider oyuncu olmalı al işte Seferovic geldikten sonra ne kadar farketti gördük.

Yunus ve Kerem olası sakatlıklarında kim oynayacak acaba ne düşünülüyor ciddi merak ediyorum

Yav Türkiye ligi nedir abartmayın.

Gerekirse 100 kere daha söyleyeceğim geçen sene 13. olma sebebimiz kadro değildi.

6 no, sağ kanat ve santrafor problemleriydi evet ama yine de hakettiğimiz o değildi.

Az'de 5 senede 200 maça çıkmış adam gelmiş hala kalite falan konuşmayın dünyanın en tırışka liglerinden burası.

Kilit nokta takımda lider oyuncu olmalı al işte Seferovic geldikten sonra ne kadar farketti gördük.
Oliveira pva seferovic dubois lider oyuncularimiz net

oliveira kaç top kaptı ben sayamadım.defansif olarak çok iyiydi,rakibi de bozdu.ikinci yarı ilk 15dk tam topu kullanmaya başladı,ataga cıkartıyoduki oyundan cıktı

1659293261027.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt