Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim

Sergio'nun henüz bir şey oynadığı yok.

PvA da geçen senenin gerisinde.
Bu pva başımızı ağrıtacak. Millet neyini beğeniyor anlamadım. İnşallah benim görmediğim şeyler oluyordur. Ayrıca Sergioda daha birşey göstermedi. İnşallah Cicaldau gibi yok topa dokunmasına bile gerek yok geyiği yapılmaz şapka düşene kadar.

Niye bunların ikisinin birden sahaya çıkacağını düşünüyorsunuz ki? 11 iyi oyuncunun arasındaki 1 vasat oyuncu çok sırıtmaz.
İkisinden biri de çıkması yeterli o taraf işlemeyecek diğer tarafta akıyor değil zaten bu kanatlarla maç kazanamayız.

Taylan ve Berkan gibi toplam 40 maçta 0 gol, 3 asist yapan kabız orta sahadan gol atan, asist yapan orta sahaya geçiyoruz yavaştan.

Midtsjö geçen sezon gol atamamış, 6 asist yapmış, bir önceki sezon 2 gol atıp 8 asist yapmış.

Sergio Oliviera geçen sezon 8 gol atıp 2 asist yapmış, bir önceki sezon 20 gol atıp 7 asist yapmış.

Evander geçen sezon 17 gol atıp 11 asist yapmış, bir önceki sezon 7 gol atıp 9 asist yapmış.
Cicaldau'nun bizden önce 2 sezonda 30 golü vardı, o şekilde bakmak doğru değil. Taylanla Berkan zaten gol beklentisi olan adamlar değildi zira orta sahadaki temel problem gol katkısı değil.

Elinde genç stoper varken Fernandes’i stopere çekip hücumdaki etkinliği azaltan bir hocamız vardı kendisine saygı duymakla beraber aşağıda olmamızın baş nedeni oydu. Ne bir forma adaleti adamları kazanmak için bir şans kendi yancılarından değilse.

Kadronun eksikleri vardı tamam ama hatta hakemler yönetimin kendi içindeki sıkıntıları hepsine kabulüm ama takımdaki oyuncuların hepsini tek tek küstürdü bence kadro yapılanmasından daha büyük problemdi bu. Bu takım ilk 5-6 net görürdü çünkü.
Evet ilk 5-6 garantiydi günden güne sinen bir takım olduk kastım o zaten.

Alanya çoluk çocukla 6. falandı, burası Tr ligi, doğru hamlelerle kafaya oynamak kolay.

evander bizim belhanda misali 8-10 arası bir adamsa eğer 4-3-3 mü demek oluyor bu

mitşö-evander-sergio

o durumda muhtemelen evander sola gidecek kerem ikinci forvet
Arda üstat 2. Forvet alacağız herhalde demiş o dediğinde de Kero'ya yer kalmıyor.

Evander deyince şimdi serdar kellecinin videosunu izliyorum da öyle böyle değil hayvan gibi övüyor elemanı.

hollanda tarafında mitsö hakkında bir tane olumsuz yorum yok.

hatta bizim taraftarların oyuncuyu istemediğini görünce mitsönün başka takıma gitmesini istemişler. baya seviliyor yani.

5 senede 200 civarı maça çıktığını da düşünürsek burda kolay kolay rotasyon ya da yedek oturur gibi durmuyor.

türkiye liginin zayıf olması çok önemli değil zaten bizim rakipler belli. iki üç takım bu ligde seri yaparsa rekabetteki takımlar arasındaki maçlara kalıyor iş ya da seri yapanlar ile beraber senin de seri yapman gerekiyor.. sonuçta 1 şampiyon çıkacak.. lig zayıfsa bize rakip olanlara da zayıf zaten geçen yıl lig çok erken bitti. zayıf ligde seriyi yapanlar götürdü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt