- 3 Haziran 2015
- 56.759
- 65.897
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asker 10dan sonra polis 6. Ligteki orta sahaları tutuklayacaktir komiserim
valla renkdaş geçen seneki kadro oynasaydı Flo bizi top diye oynardı. Hakkaten hazırlık maçı olurdu onlar için.Bu pva başımızı ağrıtacak. Millet neyini beğeniyor anlamadım. İnşallah benim görmediğim şeyler oluyordur. Ayrıca Sergioda daha birşey göstermedi. İnşallah Cicaldau gibi yok topa dokunmasına bile gerek yok geyiği yapılmaz şapka düşene kadar.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taraftarları gitmesini istemiyor gibi.Fredrik Midtsjø (2023) - Pagina 39 - AZFanpage Forum
azfanpage-nl.translate.goog
Forumlari

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5 senedir cok memnunlarmis. Sessiz motorumuz felan diyolla. Bi gecen sezon 2. devre pek iyi degilmisTaraftarları gitmesini istemiyor gibi.
Bu arada posta'nin twiti![]()
Bana daha çok cemali vardı bize gelen biz de kendini çok gösteremedi ama bize gelmeden önceki halini hatırlatıyorLan bu adam ndiaye resmen
Bence altı numara Carvalho olacakEvander ayni Belhanda gibi yetenekli ama devamliligi olmayan bir oyuncu. Vasco alt yapi cikisli. Gecen sezon iyi bir sezon gecirdi ama 7-8 milyon euro verilecek topcu degil. Ben mesela 6 numara’ya Midtsjo’dan daha farkli profil ve Evander yerine ayni Lindstrom gibi dribblingci bir oyuncu tercih ederim ama Okan hoca boyle bir orta saha kurgusu dusunuyor gibi.
- 6’da caliskan, enerjisi yuksek ve gerektiginde topla dikine gidebilen Midtsjo
- Sol icte yaraticilik ve liderlik yapabilecek olan Oliveira
- Sag icte adam eksiltebilen, top surebilen, teknik ve skorer Evander
Ben her gelen oyuncuya pozitif yaklaşırım ama forumda gereksiz bir abartı var. Millet dobuis ve seferi ne kadar övse haklı ama şu anda Sergio için uçmaya gerek yok bence.valla renkdaş geçen seneki kadro oynasaydı Flo bizi top diye oynardı. Hakkaten hazırlık maçı olurdu onlar için.
skorer orta saha lazım diyor emre abim ama burada şu sıkıntı var sergio-midtsjö-10 numara olursa savunma problem olmaz mı