Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FZBCPT7XEAUsncZ
Bu kim

Bence Miçonun En iyi yanı maçın genelinde diri kalması. bizim takım 60’tan sonra çöküyordu geçen senelerde.

Miçonun geçen bir maçını izledim 3-1 ya da 3-2 öndeler galiba rakibe bastı kendi yaylarının orada. Adamla 10 metre falan omuzomuza gittiler sonra kendi takımına kazandırdı topu. Dakika 94. O topla da maç bitti.

Bu pva başımızı ağrıtacak. Millet neyini beğeniyor anlamadım. İnşallah benim görmediğim şeyler oluyordur. Ayrıca Sergioda daha birşey göstermedi. İnşallah Cicaldau gibi yok topa dokunmasına bile gerek yok geyiği yapılmaz şapka düşene kadar.
valla renkdaş geçen seneki kadro oynasaydı Flo bizi top diye oynardı. Hakkaten hazırlık maçı olurdu onlar için.

Evander ayni Belhanda gibi yetenekli ama devamliligi olmayan bir oyuncu. Gecen sezon iyi bir sezon gecirdi ama 7-8 milyon euro verilecek topcu degil. Ben mesela 6 numara’ya Midtsjo’dan daha farkli profil ve Evander yerine ayni Lindstrom gibi dribblingci bir oyuncu tercih ederim ama Okan hoca boyle bir orta saha kurgusu dusunuyor gibi.

- 6’da caliskan, enerjisi yuksek ve topla dikine gidebilen Midtsjo

- Sol icte yaraticilik ve liderlik yapabilecek olan Oliveira

- Sag icte adam eksiltebilen, top surebilen, kilit pas atabilen, teknik ve skorer Evander

Evander ayni Belhanda gibi yetenekli ama devamliligi olmayan bir oyuncu. Vasco alt yapi cikisli. Gecen sezon iyi bir sezon gecirdi ama 7-8 milyon euro verilecek topcu degil. Ben mesela 6 numara’ya Midtsjo’dan daha farkli profil ve Evander yerine ayni Lindstrom gibi dribblingci bir oyuncu tercih ederim ama Okan hoca boyle bir orta saha kurgusu dusunuyor gibi.

- 6’da caliskan, enerjisi yuksek ve gerektiginde topla dikine gidebilen Midtsjo

- Sol icte yaraticilik ve liderlik yapabilecek olan Oliveira

- Sag icte adam eksiltebilen, top surebilen, teknik ve skorer Evander
Bence altı numara Carvalho olacak

valla renkdaş geçen seneki kadro oynasaydı Flo bizi top diye oynardı. Hakkaten hazırlık maçı olurdu onlar için.
Ben her gelen oyuncuya pozitif yaklaşırım ama forumda gereksiz bir abartı var. Millet dobuis ve seferi ne kadar övse haklı ama şu anda Sergio için uçmaya gerek yok bence.

Bu arada şu fenere giden adamı alabilseydik Pedroyu seferle iyi ikili olurlarmış sanırım

skorer orta saha lazım diyor emre abim ama burada şu sıkıntı var sergio-midtsjö-10 numara olursa savunma problem olmaz mı

Niye olsun cl oynamiyoruz alti ustu TR ligi oyuncular mucadele etsin yeter

Hamsik Bakasetas Abdulkadir Nwakame filan oynayarak sampiyon oldu 6 numars bile yok takimda kosarsan savunma yaparsin yoksa kimi getirirsen getir bir halta yaramaz

az taraftarlarına göre mitsönün en önemli özellikleri:

- göbekten yaptığı dribblingler. (en önemli özelliği olarak bahsedilmiş)
- defanstan 3. bölgeye geçişler. (pas tekniği)
- kararlılık ve mücadele gücü.

defansif olarak beklentiyi yüksek tutmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt