Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Biraz daha yavaşı, Ndiaye biraz daha hızlıydı.ama daha bi akıllısı gibi.Lan bu adam ndiaye resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz daha yavaşı, Ndiaye biraz daha hızlıydı.ama daha bi akıllısı gibi.Lan bu adam ndiaye resmen
Simdi anladigima göre:Bana daha çok cemali vardı bize gelen biz de kendini çok gösteremedi ama bize gelmeden önceki halini hatırlatıyor
Bana daha çok cemali vardı bize gelen biz de kendini çok gösteremedi ama bize gelmeden önceki halini hatırlatıyor

AZMIŞLARAZ TARAFTARI..
Midtsjo'nun çıkışı AZ'ye birkaç puana mal olacak. Ayrıca top alan, kirli işler yapan, hücum eden ve hatta çizgi çizebilen bir halef göremiyorum. (ikincisi için birine ihtiyacı olmasına rağmen).
hayatında 1 tane kırmızı kart görmüş. o da çift sarı karttanhollanda tarafında mitsö hakkında bir tane olumsuz yorum yok.
hatta bizim taraftarların oyuncuyu istemediğini görünce mitsönün başka takıma gitmesini istemişler. baya seviliyor yani.
5 senede 200 civarı maça çıktığını da düşünürsek burda kolay kolay rotasyon ya da yedek oturur gibi durmuyor.
Valla üşenmedim kontrol ettim Evander formasını seçip sepete ekleyebiliyorum, yalandır büyük ihtimalleBu bilgi çok uydurulmuş bir bilgi gibi geliyor bana. Kontrol eden bir renktaş var mı
Yedek bir şekilde idare ederdi hepi topu 6-7 maç performans verirdi.Bu sene Avrupa olmayacağı için Yedlin oynamazdı. Logo maçında yedigimiz gol hariç ki bence oda onun suçu değil tamamen deli gibi Avrupa maçı kasıyordu
Orta saha
Kanat/forvet
Stoper
Fırsat oluşursa belki bir santrafor daha. Hedef bu.
yani ben birkaç maçını uzun uzun izledim haberlerden sonra. İlk tercihi şut atmak olmuyor hiçbir zaman o yüzden takım oyuncusu zaten maçı kazanalım kafasında. Vuruşu topa vurmayı biliyor ama öne çıkan bir özellik değilSimdi anladigima göre:
Topsuz oyunda cok cok iyi. Pres dinamik vs. Cok yüksek
Topla oyunla: topu ara sira malca kaybediyor, paslari sutlari iyi
Bu bilgi çok uydurulmuş bir bilgi gibi geliyor bana. Kontrol eden bir renktaş var mı
+ GueyeEvander..giriliş.. forvet...
Bence sorun olur. Çünkü bizim bekler de hücumcu. Tabi bunların hepsi kağıt üstünde. Ligin 8. haftasında falan daha da netleşecek bu durum.Niye olsun cl oynamiyoruz alti ustu TR ligi oyuncular mucadele etsin yeter
Hamsik Bakasetas Abdulkadir Nwakame filan oynayarak sampiyon oldu 6 numars bile yok takimda kosarsan savunma yaparsin yoksa kimi getirirsen getir bir halta yaramaz