Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana daha çok cemali vardı bize gelen biz de kendini çok gösteremedi ama bize gelmeden önceki halini hatırlatıyor
Simdi anladigima göre:
Topsuz oyunda cok cok iyi. Pres dinamik vs. Cok yüksek
Topla oyunla: topu ara sira malca kaybediyor, paslari sutlari iyi

Midtsjö, Okan hocamızın stilini hatırlattı bana. 15 dakikalık videosunda Okan hocamızın futbolculuk yılları gözümün önüne geldi. Umarım başarılı olur. Başta istemememe rağmen takımımızın bir oyuncusu olarak destekleme zamanının geldiğini düşünüyorum.
Ooooo ooo
Fredrick MİSDTJÖ

Sıra Evander'de ve inşallah Lucas Toreira bir fırsat transferi olarak yapılabilir.

Bana daha çok cemali vardı bize gelen biz de kendini çok gösteremedi ama bize gelmeden önceki halini hatırlatıyor

O çok golcü adamdı sanki ama fena bir örnekleme değil Milföy'ü izlememiş olmam dışında :asd:

Bir de bu eleman çok kalın, daha farklı bir profil gibi. Dzemali çok çevikti.

AZ TARAFTARI..

Midtsjo'nun çıkışı AZ'ye birkaç puana mal olacak. Ayrıca top alan, kirli işler yapan, hücum eden ve hatta çizgi çizebilen bir halef göremiyorum. (ikincisi için birine ihtiyacı olmasına rağmen).

hollanda tarafında mitsö hakkında bir tane olumsuz yorum yok.

hatta bizim taraftarların oyuncuyu istemediğini görünce mitsönün başka takıma gitmesini istemişler. baya seviliyor yani.

5 senede 200 civarı maça çıktığını da düşünürsek burda kolay kolay rotasyon ya da yedek oturur gibi durmuyor.
hayatında 1 tane kırmızı kart görmüş. o da çift sarı karttan

Simdi anladigima göre:
Topsuz oyunda cok cok iyi. Pres dinamik vs. Cok yüksek
Topla oyunla: topu ara sira malca kaybediyor, paslari sutlari iyi
yani ben birkaç maçını uzun uzun izledim haberlerden sonra. İlk tercihi şut atmak olmuyor hiçbir zaman o yüzden takım oyuncusu zaten maçı kazanalım kafasında. Vuruşu topa vurmayı biliyor ama öne çıkan bir özellik değil

Niye olsun cl oynamiyoruz alti ustu TR ligi oyuncular mucadele etsin yeter

Hamsik Bakasetas Abdulkadir Nwakame filan oynayarak sampiyon oldu 6 numars bile yok takimda kosarsan savunma yaparsin yoksa kimi getirirsen getir bir halta yaramaz
Bence sorun olur. Çünkü bizim bekler de hücumcu. Tabi bunların hepsi kağıt üstünde. Ligin 8. haftasında falan daha da netleşecek bu durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt