Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gueye hayallerimizi sicak tutalim
E8ataWUX0AIdKFy.webp

bu formayı giyecek gibi duruyor

akbaba'nin ilk 11'in 10 nosu olma yolundaki emin adimlari hususunda görüslerin nedir üstad

Akbaba gelmeden önce ligden alınması gereken iki yerliden biri olduğunu çokça yazmıştım ama hem yüksek bonservis hem de yüksek maaş verdik üstüne 1 yıl sakat kaldı bir türlü olmadı. Şu anda da düzenli oynarsa aynı tepkileri alacaktır, düzenli oynayan oyuncuların defoları da sıkça ortaya çıkar çünkü.

Yine de rotasyonda ilk sırada olması muhtemel ama ilk 11 işi bence zor her maç skor üretmesi lazım.

Akbaba gelmeden önce ligden alınması gereken iki yerliden biri olduğunu çokça yazmıştım ama hem yüksek bonservis hem de yüksek maaş verdik üstüne 1 yıl sakat kaldı bir türlü olmadı. Şu anda da düzenli oynarsa aynı tepkileri alacaktır, düzenli oynayan oyuncuların defoları da sıkça ortaya çıkar çünkü.

Yine de rotasyonda ilk sırada olması muhtemel ama ilk 11 işi bence zor her maç skor üretmesi lazım.
Keremın gelisimi hakkında yorum alalım amirim

o zaman rodop'un söyledi 6 gelecek muhabbeti; gueye ve carvalho için değil sanırım.

Bakalım kimsenin itiraz edemeyeceği birisi gelir inşallah

6 no olmasa da Ndombele için kiralama şartlarının oluşma ihtimalini değerlendireceklerdir.

Bence pek olası iş değil, ama profil olarak bu tarz kiralama hamleleri olur öncelik.

990E51F7-765C-4E2E-9CE7-0A26ACAE940D.webp

Ajax’ı deplasmanda yendikleri maçta ofansif orta saha De Wit ve Jordi Clasie ile birlikte orta sahayı tutmuşlar. Clasie ile birlikte ikili orta saha oynadığı maçlar da var. Defansif açıdan merkezde sorun yaratmayacak hatta sorunları çözebilecek bir oyuncu.

kaan ayhan hem stoperi hem sağ beki hem de 6 notu yedekler

böyle versatil adamlar hayat kurtarır

en çok miçö maliyetine bitiyorsa hemen alalım
Stoper için Luyindama, Emin, Metehan, Işık Kaan yeterli.
Kaan Sağ bekte nasıl performans verir soru işareti.
Ön liberoda Kaan'ı oynatmam. Ona o kadar para vereceğime Özgür Baran Aksaka'yı oynatırım. Geçen maçta kısa süre oynadı ama çok beğendim oyuncuyu.

Hamza Akman: "Öncelikli hedefim, Galatasaray'a katkı vermek. Ondan sonra da inşallah Avrupa'da ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum"

Hamza Akman: "Okan hoca bize güvendi, buraya getirdi. Biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz hem maçlarda hem idmanlarda. Abilerimiz bize yardımcı oluyor."

Oliveiranin biraz daha kıpırdaması gerekiyor.
Klas bir oyuncu olduğu belli istekli gibi de ama oyun içinde daha çok sorumluluk almasını bekliyorum..
Ben dubois ve seferovici çok beğendim tam aradığımız baba topçular diyebilirim..
Önceki maçlar kerem bu maç yunus bu takıma mutlaka ama mutlaka 1 kanat oyuncusu alınmalı kanat forvet de olur .. Yedekten girenlerin durumu ortada..Kimseyi alamiyorsak bjknin saldığı nkoduyu bile alsak bizim yedeklerden fersah fersah iyidir o derece önemli kanat transferi

Liverpool yedeklerle çıktı Strasbourg maçına ama İy 3 tane gol yediler.Liverpool maçı çevirir mi bilmiyorum ama Strasbourg taş gibi bi takım hocası da iyi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt