Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.091
- 14.991
- 1.728
Evet sonra demirspor baskani bize 10 milyona kitlesin
Sancak Espanyolunda mi basina gecti?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet sonra demirspor baskani bize 10 milyona kitlesin
vargas adana demirin topcusu degilEvet sonra demirspor baskani bize 10 milyona kitlesin
Bir gelişme mi var renktas?Griliççççççççççç
reis bulunur illa ki başka topcularda bizimkiler takıldı 2 3 kişinin peşine sadece onların adı çıkıyor. italya gibi liglerde baş altı takımlardan topcu düşeribiliriz buraya o paralara. 8m az değil. freeye düşen topcular var. rusyadan çıkmak isteyen topcular var ama biz dunyada topcu kalmamıs gibi danimarkadaki herife taktık kafayı.bende beğeniyordum morutanı yanlış anlama ama piyasadan kime talip olsak alamıyoruz.. bana göre akbaba da yetmez. hoca da dedi her mevkiye 2 oyuncu istiyoruz.. keşke hem iyi hem deneyimli hem yaşı müsait iyi bir 10 numarayı uyguna getirebilsek.. olmuyor gibi görünüyor.. harit için bile senelik 3-4 milyon maaş deniyor..
lazım çünkü skorer oyuncu lazım bi tane ortasahaya. 10 numara olur 8.5 numara olur farketmez ama hücumcu ve skorer olması şart bence.Giriliş imalalım işte ... illede 10 numara sistemiyle mi oynamak lazım ..
Bir gelişme mi var renktas?
Farketmez yanlis bilsemde bu tt olaylari oyuncunun menajerinin kulagina gidiyor espanyolada gider muhtemelen bence sakincali falcaoda cok sancisini yasadikvargas adana demirin topcusu degil
sozlesmesi kac senelikti ki bu cocugun bu menajerler parmaginda oynatiyor artik kulupleri resmenHayır bu madde konmazsa seneye bedava gideriz demişler
evet yayinda ogrendim bizim topcuyu bedavaya kaciran eleman ama galatasarayin ahini alanin burnu boktan cikmaz gorduk kacarak gidenlerimenajerin mirsad olduğu söyleniyor buna ne dersin
yok demek istedigim sozlesme imzalanirken menajer ile direktor baskandan habersiz mi hareket ettileröyle bi hülle olsa sözlesme yapmaz bjkye imza parasına giderdi
ben olsam imza parasıyla giderdim
vasco 1.lige yükseliyor bu sene tekrardan. evanderi 2024te 2mye yollarız oraya.Evander 7m euro bonservis diyelim, 1.3 milyondan 3 yillik sozlesme, 3 yillik toplam maliyeti 10.5m euro civari.
Joao Pedro 5m euro bonservis, 2.2 milyondan 3 yillik sozlesme, 3 yillik toplam maliyeti 11.5 euro civari.
Arada sadece 1m euro var. Gerci Joao Pedro’da bir de menajer komisyon olayi vardi. Joao Pedro daha net bir isim. Son yillardaki istatistikleri cok iyi. Evander ise 24 yasinda ve satisindan para kazanabilecegin bir oyuncu. Evander icin 7m cok para o ayri.