Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezondan tek korkum 13-14 oyuncu üzerinden kadro kuruluyor gibi. 2-3 adam aynı anda sakatlansa cezalı olsa oluşabilecek senaryo çok kötü olur. O tarz bir maçta direkt olarak herkes puan kaybı yazar. Misal şuanki kadroya göre Sergio,Seferovic,Yunus,Nelsson bunların başına bir iş gelse direk çaput oluyoruz

Bu sezondan tek korkum 13-14 oyuncu üzerinden kadro kuruluyor gibi. 2-3 adam aynı anda sakatlansa cezalı olsa oluşabilecek senaryo çok kötü olur. O tarz bir maçta direkt olarak herkes puan kaybı yazar. Misal şuanki kadroya göre Sergio,Seferovic,Yunus,Nelsson bunların başına bir iş gelse direk çaput oluyoruz
Gelene gecen gitsin dememek lazim bence

😱

1659359620645.webp

Morutan gidecekse kanat olarak 1 yabancı hamlesi gelir.

Zira 3 yerli varken oraya yeni bir yerli gereksiz.

Barış Alper bitirici olmadığı için kiralık gidebilir gibi görünüyor. Bu durumda Efecan hamlesini de bekliyorum ben. Yaşı 33 de olsa yedekten Yasin kadar katkı yapar bize. Gole ve asiste çok yakın bir oyuncu.

bundan sonra gelecekleri öpücükle almayacağız heralde. he mitsöyle transferi kapatırsak o zaman herkes sorar.
Gorecegiz.
Aslinda 1 - 2 sayfa once birisi Torreira icin 8 milyon verirsek baska transfer yapamayiz gibi birsey yazdi. Biraz da o mesaji gorunce yazdim.
+ olarak daha Morutan, Cica, Boey ve 1 - 2 yerli gidecek gibi. Onlarin maasindan kurtulup 3 - 4 milyon civari kiralama ucreti ve bonservis kazanma ihtimalimiz de var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt