- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Ben de bunu demek istemiştim kanat kim diyeKılınç var. Bay da kalsın hadi seni mi kırcam rdaşım. Ama Morutan kesin kira

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de bunu demek istemiştim kanat kim diyeKılınç var. Bay da kalsın hadi seni mi kırcam rdaşım. Ama Morutan kesin kira

Gelene gecen gitsin dememek lazim benceBu sezondan tek korkum 13-14 oyuncu üzerinden kadro kuruluyor gibi. 2-3 adam aynı anda sakatlansa cezalı olsa oluşabilecek senaryo çok kötü olur. O tarz bir maçta direkt olarak herkes puan kaybı yazar. Misal şuanki kadroya göre Sergio,Seferovic,Yunus,Nelsson bunların başına bir iş gelse direk çaput oluyoruz
bu paytak kendini futbolcu filan sanıyor yav çıldıracam
55 maç solbek oynamış golü yok 6 asisti var. Kolpa sıkmışlar
Gole katkısını değilde, savunma katkısını, bireysel hata vs. analiz etsinler. Bunlar defans oyuncusu
Sanki katki verdiginde sol bek oynadi
Gorecegiz.bundan sonra gelecekleri öpücükle almayacağız heralde. he mitsöyle transferi kapatırsak o zaman herkes sorar.
calciomercatoit muhabiri de yalan söyleyecekse bırakıp gidelim derimSakın tek bir kelime daha edeyim deme,
sakın tek bir yalan daha söyleme,
niye biliyor musun çünkü inanırım...