Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buyrun buda calcomercato haberi ,birkac saat sonra istanbula saglik kontrolunden gecmek icin gelicek diyor
dursun başkan sınıf atlamış

artık calcio g***n sık bir şeyler diyormuş :asd:

Forumun %80’ni Torreira adını ilk duymuştur ama herkes havalarda. Cica transferinde ortalığı yıkanlar geldi aklıma:((
Oyuncuyu tanımıyorum ama forum bu kadar yükseldiğine göre umarım gelmez 🙏
Renktaş torreira ida duymadıysan sadece bizim ligi takip ediyorsun herhalde. Herif yıldız yav.

Forumun %80’ni Torreira adını ilk duymuştur ama herkes havalarda. Cica transferinde ortalığı yıkanlar geldi aklıma:((
Cicaldau altinda bezle emeklerken torera Premier League yapiyordu

Torreira'yı da ilk defa duymamışlardır. Bariz göz önünde olan, profili belli, ne vereceği belli, olmuş bir oyuncu. Cica falan ile alakası yok. Büyük çoğunluk da adı bizimle ilk geçtiğinde Haziran ayında yükselmişti. İmkan verilen bir transfer değil gibi görünüyordu. Bu yüzden bu kadar şenlendi ortalık.

Böyle bir doğum günü hediyesi mi olur, çok dua etmiştim bugün bütün pasta üflemelerim de , Torreira yada Ndombele gelsin diye.
Şaka bir yana inşallah parçalı forma altında görürüz, çok fark yaratacak çok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerin ve sevenlerinle birlikte geçireceğin, nice Galatasaray şampiyonlukları göreceğin güzel, sağlıklı ve uzun bir ömrün olsun 🎂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt