Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun %80’ni Torreira adını ilk duymuştur ama herkes havalarda. Cica transferinde ortalığı yıkanlar geldi aklıma:((
Oyuncuyu tanımıyorum ama forum bu kadar yükseldiğine göre umarım gelmez 🙏
Reis torreira'yı bilmeyen adam tr ligi hariç lig izlememiştir herhlde.cicldau'nun bilinmemesi normal ama bir futbol severin torreira'yı bilmemesi ilginç.

Toreyra 2-3 güne gelirse şaşırmam. Görüşülen biriydi zaten, bütün bilgileri ve şartları elimizde vardır. Oyuncu zaten ikna olduysa, arsenalle rakamlarda da son olurlar alınmıştır. İş bizim yönetimde gibi yani, parayı verirsek düdüğü çalarız

Ne güzel işte stopere de alternatif yapmış olurduk.

Neyse konumuz artık Miço değil o adamdan giren girdi.

Şu an önemli olan Torreira, o transferi yatmasın yeter.
Nelsson-Bardak-Luyi rotasyon yeter Insallah, Torreira-Evander aciklansin birde kanat/forvet ooo müthis olur

Forumun %80’ni Torreira adını ilk duymuştur ama herkes havalarda. Cica transferinde ortalığı yıkanlar geldi aklıma:((
Oyuncuyu tanımıyorum ama forum bu kadar yükseldiğine göre umarım gelmez 🙏
Torreira'yı bilmeyen curling izliyordur😂😂😂😂birde adamı casper ile karşılaştırmışsın🤣🤣🤣🤣

Büyük transferlerimize sulanmasınlar diye Fener'in kadrosunu şişirmesinden sonra harekete geçen strateji dehası Başkan gibi Başkan.

1659372171211.webp

istisnasız her transferde çıkıyor 'herkes tanıyor bir ben tanımıyorum galiba' lafı. Yani anlam da veremiyorum. Bu teknoloji çağında, ülkemizde de bu ekonomi varken, dışarı adım atmaya korkan evinde oturan futbolla ilgili bir erkek gayet birçok maç izler birçok futbolcuya da hakim olur. Vallahi şu tepkiden gına geldi, gülünç oluyorsunuz.

Oyuncuyu tanımıyorum ama forum bu kadar yükseldiğine göre umarım gelmez

Cica transferinde ortalığı yıkanlar ? Hiç öyle bir hype falan yoktu forumda. Torreira’nın tanınmıyor olduğu iddiası ise talihsiz bir iddia olmuş. Umarım gelir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nelsson giderse büyük ihtimalle yerine Denayer çekeriz ama adam kamp falan yapmadı.

Bir de Abdülkerim'in yanına daha pozisyon bilgisi yüksek bir oyuncu lazım.

Denayer Abdül tandemi çok bomba olacak. Kampta yapmadı toparlanması uzun sürer.

En fazla bu saatten sonra Kaan Ayhan falan gelir. Yani Nelsson 1 sezon daha kalsın Dünya Kupası oynasın sonra bakarız.

Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerin ve sevenlerinle birlikte geçireceğin, nice Galatasaray şampiyonlukları göreceğin güzel, sağlıklı ve uzun bir ömrün olsun

Allah razı olsun bu güzel düşüncelerin için, inşallah hepimiz için geçerli bu temenniler.
Çok teşekkür ederim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt