Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yazdığım liste geçerli, onların hepsi tik olur da oyuncu bitti/bitmedi şeklinde bir duyumum olmuyor genelde.

Toreira gelirse durum bu.

Milföy
Akman
Evander
6 no
Forvet/kanat
Stoper
Orta saha uyumu olmaz mı reis sence. Hem teknik hem de mücadeleci.

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu iş resmiyete dönsün diye de bekliyorum ama bu kadar yabancı kaynakta açıklandıktan sonra bizimkilerin ne dediğinin bir önemi yok. Adamlar muhtemelen yabancı twitleri görünce iyi bir g.t oldular biz nasıl duymadık bunu diye, 5 dkda ağız değiştirip twit atıyorlar.

Yalnız Grillitsch'e üzüldüğümden daha fazla sevinirim inşallah tamamlanırsa. Tempoysa tempo, sertlikse sertlik, üstüne oyun zekası. Midtsjö de tutarsa Okan-Suat'ımızı bulduk diye düşünüyorum. Bugün de bir doğum günü muhabbeti geçti tesadüf ben de bugün 37 oldum. Pek de söylemem böyle şeyleri önemsemediğim için ama keyif kattı akşam akşam :poop:

Torreira eğer olursa müthiş bir tranfer ortasahamiz uzun süre sonra bu kadar sağlam olacak 10 numarayada evander yerine veiga gelirse müthiş olur veiga hagi etkisi yapmasada lincoln etkisi yapar

Orta saha uyumu olmaz mı reis sence. Hem teknik hem de mücadeleci.

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toreira, Gueye sonrası en iyi seçenekti bence 6 no için. Hatta yaşı itibarıyle en iyi seçenek olabilir.

Dinamik, top çalan oyuncu ihtiyacını direkt karşılar.

Şu iş resmiyete dönsün diye de bekliyorum ama bu kadar yabancı kaynakta açıklandıktan sonra bizimkilerin ne dediğinin bir önemi yok. Adamlar muhtemelen yabancı twitleri görünce iyi bir g.t oldular biz nasıl duymadık bunu diye, 5 dkda ağız değiştirip twit atıyorlar.

Yalnız Grillitsch'e üzüldüğümden daha fazla sevinirim inşallah tamamlanırsa. Tempoysa tempo, sertlikse sertlik, üstüne oyun zekası. Midtsjö de tutarsa Okan-Suat'ımızı bulduk diye düşünüyorum. Bugün de bir doğum günü muhabbeti geçti tesadüf ben de bugün 37 oldum. Pek de söylemem böyle şeyleri önemsemediğim için ama keyif kattı akşam akşam :poop:
Üstad bende bugün 35 oldum. Vay beee. Nice senelere sevdiklerinle beraber.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt