- 4 Aralık 2009
- 14.126
- 10.543
- 2.498
Çok teşekkür ederim hocam sizin de aynı şekilde sevdiklerinizle nice güzel yıllara inşallah.Üstad bende bugün 35 oldum. Vay beee. Nice senelere sevdiklerinle beraber.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok teşekkür ederim hocam sizin de aynı şekilde sevdiklerinizle nice güzel yıllara inşallah.Üstad bende bugün 35 oldum. Vay beee. Nice senelere sevdiklerinle beraber.
Sizin de doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı yıllaraÜstad bende bugün 35 oldum. Vay beee. Nice senelere sevdiklerinle beraber.
Amin İnşAllah cümle cemimizin.Çok teşekkür ederim hocam sizin de aynı şekilde sevdiklerinizle nice güzel yıllara inşallah.
1 gueye
2 torreira
3 grilitsch
4 carvalho
6 numara t. listimiz
2 numarayi aldik
Ver yetkiyi al etkiyi gorduk
Simdi
1 10 no
1 forvet
2 tane hizli off alrounder lazim
Torreiranin adını ilk kez duyan da ne bilim son 3-4 yıldır Türk ligi dışında bir şey izlememistirForumun %80’ni Torreira adını ilk duymuştur ama herkes havalarda. Cica transferinde ortalığı yıkanlar geldi aklıma(
Oyuncuyu tanımıyorum ama forum bu kadar yükseldiğine göre umarım gelmez![]()
Aras Allah razı olsun kardeşim. Hep beraber.Sizin de doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı yıllara![]()
![]()
Evander gelirse bence oyuncuyu bu yapı iyice parlatır, ne dersinToreira, Gueye sonrası en iyi seçenekti bence 6 no için. Hatta yaşı itibarıyle en iyi seçenek olabilir.
Dinamik, top çalan oyuncu ihtiyacını direkt karşılar.
Ben de hanım ve çocuğu memlekete yolladım alışmışım tek başıma canım sıkılıyor evde yav açıp bir bölüm narcos izleyeyim bariEn mantıklısı karpuz yemek. Hanım ve çocuğu köye yollağımdan beridir eve karpuz kavun almadım.