Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergio gayet skorer olmasina ragmen gol ve asist acisindan adam icin hucumda 0 katki verir gibi angutsu konusmalar yapiliyor.geldiginden beri her mac golluk orta kesti.fiorentina macina kadar atilan 4 golde direkt etkisi var vs öte yandan melo bize gelmeden önce hucumda hic uretken degildi.herif geldi 10-12 gol atti ilk sezon.sistem islerse torreirada,midso de goller atar

torreira GIF by nss sports

torrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreira gel artık ulan

Bir de Tanguy Ndombele gelse..🤤

# Ndombele • Torreira • Oliveira

Torreira, İngiltere’ye alışamadığı ve orada oynamak istemediği için gidiyordu kiralık yıllardır. Arsenal taraftarı da kesinlikle kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyor. Gittiği her takımda da en iyisini verdi hep.

Ndombele ise, Spurs taraftarlarını bezdirmiş bir durumda çünkü ne kadar yetenekli olursa olsun hiç bir şekilde sahaya yansıtmıyor ve umursamazın teki. Hiçbir yerde de dikiş tutturamayacak bir kafa yapısı var. O yüzden de doğru düzgün talibi yok.

Ndombele’ye o kadar büyük paralar basmak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gueye’de umutlandık olmadı. Grillitsch geldi gelecek dedik olmadı. Ama Torreira gelirse en hayırlısı olmuş diyeceğim.
İdeal yaşta tam istediğimiz profilde bir oyuncu.
Listedeki oyuncuları alamazsak daha iyilerini alacağımız bilgisinin doğru olduğuna hala inanamıyorum :)

Aslında kolay bi transfer olur kanks oyuncu ayrılmak istiyo ve menajeri kulüplere sürekli öneriyomuş.Satın alma opsiyonuyla da kiralanabilir..
Bir yerde okudum bize önerilmiş ama istememişiz.

Okan Hoca sorunsuz, sıkıntısız net isimler istiyor belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt