Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Kerem ı de de yedekleyecek bir sol açık lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boupendza tanıma uyuyor sankiHamle şansını arttırmak için kanat oynayabilen bir forvet veya kanat oynayabilen bir ofansif orta saha gerekiyor.
Aklımdaki 6 Numara..
Saygı duyarım reis ama ben Lemina'yı isterimTorreira derim buna.
“Bamba Dieng no longer participates in any set-up on the eve of matches. Igor Tudor would not appreciate his profile, and would blame him for being overweight, without having told him directly.”
Torreira konusunda Haluk'un söyledikleri zırva evet Arsenal ciddi bir bonservis verdi aldı hatta o dönemde Napoli de istemişti. Sonra Arsenal Mesut'u oynatacağım diye herkesi perişan etti kadroda bir ara sakatlık falan da yaşadı ama toparladı bu sene Fiorentina'da. Hâlâ şaşırıyorum niye almadıklarına. Heh bonservis muhabbetine gelince Arsenal elinden çıkarmak istiyor çünkü Arteta da istemiyor oyuncuyu çift haneli bir bonservis talebi yok anladığım kadarıyla. Bence zorlanacağımız kısım Arsenal değil oyuncunun maaşı olacaktır . Yani Haluk Yürekli bari az araştırma yap ve haberi giremedin olabilir ama mantıklı bir cümle kur bari. Aynısı Nevzat ve Ali Naci için geçerli
Torreira daha memnun eder senide reis itiraf et duygusal bakma lemina bizde oynamışlığı var diyeSaygı duyarım reis ama ben Lemina'yı isterim![]()
Bakiyorum forumdaki ateş sönmüş biraz. Torreira işi ne oldu? Geliyor mu yoksa bir baska hayal kirikligi mi.
Duygusallıkla alakası yok reisTorreira daha memnun eder senide reis itiraf et duygusal bakma lemina bizde oynamışlığı var diye![]()
kupamızı ver!! @tffMuslera
Dubois
Nelsson
Abdelkareem
van Aanholt
Torreira
Midtsjö
Oliveira
Yunus
Kerem
Seferovic
waşşşşşşş
Transferi olursa forumdaki her üyeye 250 € dağıtacağın duyumları doğru mu?Bakiyorum forumdaki ateş sönmüş biraz. Torreira işi ne oldu? Geliyor mu yoksa bir baska hayal kirikligi mi.