Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira konusunda Haluk'un söyledikleri zırva evet Arsenal ciddi bir bonservis verdi aldı hatta o dönemde Napoli de istemişti. Sonra Arsenal Mesut'u oynatacağım diye herkesi perişan etti kadroda bir ara sakatlık falan da yaşadı ama toparladı bu sene Fiorentina'da. Hâlâ şaşırıyorum niye almadıklarına. Heh bonservis muhabbetine gelince Arsenal elinden çıkarmak istiyor çünkü Arteta da istemiyor oyuncuyu çift haneli bir bonservis talebi yok anladığım kadarıyla. Bence zorlanacağımız kısım Arsenal değil oyuncunun maaşı olacaktır . Yani Haluk Yürekli bari az araştırma yap ve haberi giremedin olabilir ama mantıklı bir cümle kur bari. Aynısı Nevzat ve Ali Naci için geçerli

Torreira transferine dünyada en çok Monchi sevinmiştir sanırım

“Bamba Dieng no longer participates in any set-up on the eve of matches. Igor Tudor would not appreciate his profile, and would blame him for being overweight, without having told him directly.”

Torreira konusunda Haluk'un söyledikleri zırva evet Arsenal ciddi bir bonservis verdi aldı hatta o dönemde Napoli de istemişti. Sonra Arsenal Mesut'u oynatacağım diye herkesi perişan etti kadroda bir ara sakatlık falan da yaşadı ama toparladı bu sene Fiorentina'da. Hâlâ şaşırıyorum niye almadıklarına. Heh bonservis muhabbetine gelince Arsenal elinden çıkarmak istiyor çünkü Arteta da istemiyor oyuncuyu çift haneli bir bonservis talebi yok anladığım kadarıyla. Bence zorlanacağımız kısım Arsenal değil oyuncunun maaşı olacaktır . Yani Haluk Yürekli bari az araştırma yap ve haberi giremedin olabilir ama mantıklı bir cümle kur bari. Aynısı Nevzat ve Ali Naci için geçerli

Fio ile arsenal option koymus 15 diye

Fio o parayi vermeyip isi cingene pazarligina cekmis

Arsenalde sie cekmis fioya

Onlarin onerdigi miktara bize vermis sanirim

Bakiyorum forumdaki ateş sönmüş biraz. Torreira işi ne oldu? Geliyor mu yoksa bir baska hayal kirikligi mi.

Torreira daha memnun eder senide reis itiraf et duygusal bakma lemina bizde oynamışlığı var diye :D
Duygusallıkla alakası yok reis :D Lemina'nın daha çok katkı vereceğini tahmin ediyom.Galtier dengeli kullandı o tarz da kullanılabilir.Sakatlık sorunu olmasa şu an transferinin ihtimalini bile konuşmuyo olurduk bence :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt