- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
aksam torreira acıklanır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapma ya, eski yaralari tuzlama….Galtier geçen sene güzel kullandı ondan öncesinde de Fulham'da toparlanmaya başladı renktaş..
miçonun saat 11de açıklanması belki de 11 için aldık mesajıdır torreiraya yormayalım.
Ekli dosyayı görüntüle 171200
Gibilan bu mitsdjö'ye neden 975 bin eur verdiniz lan :/ bari düz 1m verseydiniz ayıp aw. hayır sizi 975'te durduran ne oldu :dd
İnşallah. Çok fazla anlam çıkartmıyorum. Sübliminal mesajlara önem vermem pek ama inşallah öyledir.Sabah ki Muslera paylaşımı, Mitço’nun saat 11’de ki Kap açıklaması bitmeye yakın olduğuna dair mesajlardı bence
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Savaş çorlu burhancan ve sen modum. Keskin cümleler kullanıldı.aksam torreira acıklanır
Bu Hikaye Devam Etmeli Mi RenktaşYapma ya, eski yaralari tuzlama….
İnşallah. Çok fazla anlam çıkartmıyorum. Sübliminal mesajlara önem vermem pek ama inşallah öyledir.
geri dön kardeşimBu Hikaye Devam Etmeli Mi Renktaş
![]()
Aldığı sürelerde çok heyecan yaptı. Şu heyecanını üzerinden atsa yeteneklerini göstereceğini düşünüyorum.Kazımcan ne durumda arkadaşlar? Zaman zaman Van Aanholt'un yerine sol bekte süre alabilir mi alıştırsak yavaştan
Galtier geçen sene güzel kullandı ondan öncesinde de Fulham'da toparlanmaya başladı renktaş..Lemina’nım götü tutmuyor, uyuz uyuz maçtan çıkıyor. Hala o şekilde ise uğramasın buralara.
Hikaye bitmemis ha, Torreira ya basacamiz parayi buna basalim fitimBu Hikaye Devam Etmeli Mi Renktaş
![]()