Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan kendi gibi oyuncular almaya devam ediyor. Torreira ve Midtjö transferleri tam Okan'ın istediği tip oyuncular. Kendi röportajında söylüyorudu. İnter zamanında sağ kanatta oynarken kendimi sol kanatta baskıya gitmiş buluyorum hoca yerinde kal diyordu bana. Şu orta saha transferleri tam Okan'ın oyunculuk zamanındaki gibi bence.

Muslera 3 yıldır yattığın yerden paraları alıyorsun helal hoş olsun. Bu Torre’yi getirirsen sen de mutlu olursun biz de mutlu oluruz.

Sabah ki Muslera paylaşımı, Mitço’nun saat 11’de ki Kap açıklaması bitmeye yakın olduğuna dair mesajlardı bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnşallah. Çok fazla anlam çıkartmıyorum. Sübliminal mesajlara önem vermem pek ama inşallah öyledir.

Yapma ya, eski yaralari tuzlama….
Bu Hikaye Devam Etmeli Mi Renktaş :D
FYhY9iEWQAAnKjJ

İnşallah. Çok fazla anlam çıkartmıyorum. Sübliminal mesajlara önem vermem pek ama inşallah öyledir.

11 de açıklanması biraz zorlama bir spoiler ama bu kadar muhabbetin üstüne sabah sabah Muslerali paylaşım yapılması manidar.. Bu herifler de en az bizim kadar gündemi takip ediyor umut verdiler taraftara

Lemina’nım götü tutmuyor, uyuz uyuz maçtan çıkıyor. Hala o şekilde ise uğramasın buralara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt