Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Hikaye Devam Etmeli Mi Renktaş :D
FYhY9iEWQAAnKjJ
Lemina hadi abi

Zaten orda yazıyo abi kulübe veda ettiğini..
İyi ya işte ne diye heyecan yaptırıyorsunuz millete. Şimdi Torreira yerine Lemina falan diyecek millet. Sonra herkes ana avrat sövmeye başlayacak. Ha ben seviyorum Lemina'yı o ayrı konu. Gelse kadroda olsa yok demem kesinlikle.

İyi ya işte ne diye heyecan yaptırıyorsunuz millete. Şimdi Torreira yerine Lemina falan diyecek millet. Sonra herkes ana avrat sövmeye başlayacak. Ha ben seviyorum Lemina'yı o ayrı konu. Gelse kadroda olsa yok demem kesinlikle.
Orda ben Hakan renktaşımıza sordum genel olarak atmadım buraya atsam öyle yeni paylaşım gibi anlaşılır da niyetim öyle değildi.Ben Lemina'nın gelmesi taraftarıyım abi..

Toreiroda geleceğine göre vargas,ali akman,forvet,10 ve stoper kalıyo geriye zorunlu

Eylüldede 4-5 tane fırsat transferi yapar gönderilecekleride gönderdikmi devre arasına kadar rahatız

Kazımcan ne durumda arkadaşlar? Zaman zaman Van Aanholt'un yerine sol bekte süre alabilir mi alıştırsak yavaştan
15 Ağustos 'a kadar yok.Bariş Alper ile birlikte Ümit Milli takımla Konya'da.Yetenekli oyuncu, gerektiğinde Yunus+Kerem'in yedeği olarak kanatta da oynayabilir,joker adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt