Umut Ünal
Sarı Üye
- 12 Ocak 2010
- 903
- 81
- 1.138
Bir as kaleci, bir stoper, iki orta saha, iki kanat ve bir as olabilecek forvet aldığımız an tamamdır bu iş
2 kilo kanat da ben alayim ozaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir as kaleci, bir stoper, iki orta saha, iki kanat ve bir as olabilecek forvet aldığımız an tamamdır bu iş
Zaten orda yazıyo abi kulübe veda ettiğini..O paylaşım Lemina'nın giderken yaptığı paylaşım. Ortalığı sulandırmasınlar.
İyi ya işte ne diye heyecan yaptırıyorsunuz millete. Şimdi Torreira yerine Lemina falan diyecek millet. Sonra herkes ana avrat sövmeye başlayacak. Ha ben seviyorum Lemina'yı o ayrı konu. Gelse kadroda olsa yok demem kesinlikle.Zaten orda yazıyo abi kulübe veda ettiğini..
Orda ben Hakan renktaşımıza sordum genel olarak atmadım buraya atsam öyle yeni paylaşım gibi anlaşılır da niyetim öyle değildi.Ben Lemina'nın gelmesi taraftarıyım abi..İyi ya işte ne diye heyecan yaptırıyorsunuz millete. Şimdi Torreira yerine Lemina falan diyecek millet. Sonra herkes ana avrat sövmeye başlayacak. Ha ben seviyorum Lemina'yı o ayrı konu. Gelse kadroda olsa yok demem kesinlikle.
valencia yabancı sınırı yuzunden arthur'u alamıyormuş şuan
15 Ağustos 'a kadar yok.Bariş Alper ile birlikte Ümit Milli takımla Konya'da.Yetenekli oyuncu, gerektiğinde Yunus+Kerem'in yedeği olarak kanatta da oynayabilir,joker adam.Kazımcan ne durumda arkadaşlar? Zaman zaman Van Aanholt'un yerine sol bekte süre alabilir mi alıştırsak yavaştan
Baya iyimis ulan bu. Boklayanlar vardi bide
Soslu mu tercih edersin2 kilo kanat da ben alayim ozaman
Baya iyimis ulan bu. Boklayanlar vardi bide