Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.531
- 20.849
- 2.233
3 oyuncu gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paredes
Torreira Demirbay
iş yapar mı bu üçlü ne diyorsunuz, fena gözükmüyor aslında . Dayıya çok kanım ısındı, bu sezon iş yapacak bence
Kaynak kimdir3 oyuncu gelecek
Baya dengeli kadro.Champs League
Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira Paredes
Zaniolo Zaha Kerem
Icardi
Demirbay'ı aldık ama Demirbay bizim problemlerimizi çözecek adam değil. Sanıyorum lig için yapıldı bu transfer. Buradaki asıl sorun Oliveira transferi. Bu maliyetlerle adam alıp 1 sezon sonra şampiyonluğa karşın yerine adam bakıyorsan burada planlama hatası vardır. Bu kadro işi bence çok ciddi boka saracak gibi duruyor. Satılan yok. Kimin nerede oynayacağı muamma. Mevcut ön taraf adayları düşünüldüğünde net bir şekilde Oliveiradan da Keremden de farklı bir 8 lazım. Zaniolo transferi işi karmaşıklaştırmıştı biraz ama Zaha işi benim kafamda iyice kadro işini çıkmaza soktu. Hatta biraz daha sivri konuşayım; ben genel itibariyle güvenildiği derecede güvenmiyorum transferle ilgilenen yöneticilere. Bu isimli topçuları kovalama işi de ziyadesiyle tedirginlik yaratıyor.Demirbayi hiç almamisiz gibi davranılmasını nasıl yorumluyorsun üstat? Hala 8 lazım o lazım bu lazım muhabbeti dönüyor
Paredes haberleri arttıSa arkadaşlar son gelişmeler nedir bugün cok az girebildim foruma
Kaleye 11 dizilsek bile 4-5 yeme şansımızın yüksek olduğu bir deplasmanı kaale almaya gerek yok derim.City deplasmanında ideal az gol yemek için
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fazla adam almanın kadroyu bozacağı gerçeği ısrarla göz ardı ediliyor. 2 yabancı orta daha alınırsa sezondan ümidim kalmazBiz keremi neden aldık? Neden bu transfer yapılmadı gibi davraniliyor
Demirbay'ı aldık ama Demirbay bizim problemlerimizi çözecek adam değil. Sanıyorum lig için yapıldı bu transfer. Buradaki asıl sorun Oliveira transferi. Bu maliyetlerle adam alıp 1 sezon sonra şampiyonluğa karşın yerine adam bakıyorsan burada planlama hatası vardır. Bu kadro işi bence çok ciddi boka saracak gibi duruyor. Satılan yok. Kimin nerede oynayacağı muamma. Mevcut ön taraf adayları düşünüldüğünde net bir şekilde Oliveiradan da Keremden de farklı bir 8 lazım. Zaniolo transferi işi karmaşıklaştırmıştı biraz ama Zaha işi benim kafamda iyice kadro işini çıkmaza soktu. Hatta biraz daha sivri konuşayım; ben genel itibariyle güvenildiği derecede güvenmiyorum transferle ilgilenen yöneticilere. Bu isimli topçuları kovalama işi de ziyadesiyle tedirginlik yaratıyor.