Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada beklentiyi yükselten taraftardan çok yönetim ve ona yakın medya

Anadolu kulüpleri pek hareketli değil bu transfer döneminde bazıları transfer tahtasını da açamamış böyle olursa biz,FB ve BJK yüksek galibiyet yuzdesiyle oynarız ligde ...

@Ahmet Özgün Güven

like atıp gitme

2 kelam et orta sahamıza
Genelde Sergio'nun defansif zaaf yaratmasından, temposuz oluşundan bahsediliyor ama bence asıl sıkıntı normalde iyi olduğu işleri yapamaması. Yani top dağıtma, pas opsiyonu olma, kilit pas atma, duran top kullanma vs konularında performansı zayıf. Üstüne bir de hareketsiz kalınca neredeyse bizi eksik oynatıyor. İsteksiz vs demiyorum yanlış anlaşılmasın koşu mesafesi falan da yüksek ama verimi ve temposu düşük. Geçen senenin son dönemi ve bu sezon başı için konuşuyorum bir ara baya iyiydi ve uzun süre ligin en çok kilit pas atan oyuncusuydu.

Paredes de Sergio gibi temposuz ve ağır bir adam olsa da, oyun temposunu ayarlama, savunmadan efektif çıkma vs konularında level atlatır takıma. Torreira'yı da biraz daha önde kullanabiliriz. Aslında Ndombele profilinde bir adamı tercih ederim potansiyel olarak da adı geçenlerin hepsinin önündedir ama patlama ihtimali yüksek.

Muslera-Günay
Boey-Dubois
Nelsson-Abdülkerim-Kaan-Emin
Angelino-Kazimcan
Torreira-Oliveira-Kerem-Berkan
Zaha-Yunus
Kerem-Baris
Zaniolo-Mertens
Icardi-Bakambu-Halil

Luyindama-Alpaslan-Midtsjö-Morutan-Yusuf-Ogulcan OUT.​
Şu kanat rotasyonu ve orta saha çok canımı sıkıyor. Zaniolo’yu yollayıp 1 kanat 1 10 numara çekmemiz şart

Parades'in maliyetleri de Ndombole ve Fred'e oranla daha aşağı da beni de memnun eder.
Maliyetinden ziyade aradığımız profile daha uygun geliyor bana. Merkezde gerektiğinde sertlik koyabilecek bir oyun kurucuya ihtiyacımız var. Paredes oyun kurmayı da sertliği de iyi kotarır.

paredes benim terim tayfadan duyduguma göre bize haber göndermiş,1 hafta önce.istesek şu an hemen biter.o yuzden yine de temkinli olmalı gökhan dincin haberine.

bence hala daha iyileri için görüşülyo

Parades de Fred de hiç istemediğim ve yaşı fazla futbolcular. Fofana veya Graven olmuyorsa Ndombele tam aradığımız topçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt