- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
gravenbergGravenberk or soucek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gravenbergGravenberk or soucek
furkan daha küçük zaten.ama o üstteki kadroda altınordulu ege arslan yok,ben efenin yanına onu yazarımNah geçecek.
4-4-1-1 gibi oynarız Zaha serbest oynar daha çok sola yakın olur.Zahayı ilk nerede deneyecek okan hoca acaba bence kendi yerinde oynamalı kerem de serbest forvet arkası dolaşır.
Kolpaci böyle demis
Sola kırık 10 numara mı diyorsun bence sol kanatta oynamalı kendi yerinde tüm hünerlerini orada izlemeliyiz.4-4-1-1 gibi oynarız Zaha serbest oynar daha çok sola yakın olur.
sadece kiralık,o da oliveira giderse diye.midsö zaten gidecekİster misin Sergen
fred herkesin içine siner8 numaraya Torreira kadar içe sinen bir transfer yapamayacağız gibi duruyor.
Ama Zaha nerede oynarsa oynasın rakibin içinden geçer.Sola kırık 10 numara mı diyorsun bence sol kanatta oynamalı kendi yerinde tüm hünerlerini orada izlemeliyiz.
Orası öyle ama bence en iyi yeri kendi yeri sol kanat zaten keremde ortaya kayık icardinin arkasında daha iyi oynuyor bence.Ama Zaha nerede oynarsa oynasın rakibin içinden geçer.
Ben 8 no gelince Sergio’dan çıkacağımızı düşünüyorum niyeyse. 8 no / kerem / sergio burası biraz şişmiş gibi olacak.sadece kiralık,o da oliveira giderse diye.midsö zaten gidecek
malesef bu isimlerin hepsinden bize daha cok fayda saglayacak kisiyi burak elmas bjk ye kaptirdi.soucek>gravenberch>ward prowse>fred>ndombele>paredes