Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndombele gecen sene de istendi ama napoliye gitti.hem ısıran hem öne giden oyuncu istegi vardı okan hocanın.okancı değilim ama nasıl hatırlıyorum değil mi : )bu ndombele gelirde, yanında paredeste olursa süper olur.

Allahım duy beni

skorer ortasaha istiyodu gecen sene okan hoca ayrıca.oliveira bu tanıma hiç uymadı.bakalım ne olacak

ndombele gecen sene de istendi ama napoliye gitti.hem ısıran hem öne giden oyuncu istegi vardı okan hocanın.okancı değilim ama nasıl hatırlıyorum değil mi : )bu ndombele gelirde, yanında paredeste olursa süper olur.

Allahım duy beni
2 futbolcu alacak olsak Ndombole + Parades değil de Ramos + Parades / Ramos + Ndombole isterdim.

Allahım duy beni
Bu ikisi olursa ki hiç sanmıyorum orta saha baya farklı bir şeye evrilir.

Ndombele geçen sene son gün değil sezon başı gitse Napoli’nin iskeletinde ana parçalardan olurdu muhtemelen. Aslında kadroda tam olarak ihtiyacımız olan profil.

Parades gelirse muhtemelen ön alan baskısı için Torreira daha fazla öne çıkar diye düşünüyorum. Ve sol taraf açığını kapatma konusunda daha rahat efor sarfeder.

Benim de hocayla derdim var

Bu takımın hali ne, hiç mi çalışmıyorlar

Yüklemedeb dolayı böyle diyorlarsa ads galan hiç yükleme yapmıyır mu

Takımın taktiği bile belli değil

anlatamıyoruz herşeyi güllük gülistanlık sanıyorlar

icardi ve torreirasız anadolu takımına dönüşüyoruz

yani o tudorun yarım yamalak kadrosuda yok, az kalsın zalgiris faciası yaşatacaktı adam sadece 2 futbolcu yok diye geçen seneye göre

bu kabul edilemez, ben edemiyorum

çok kişi karşı çıkıyor ama ben spesifik olarak hocanın elinin değdiği bir futbolcuda göremiyorum
mental olarak icardiye olan yardımı hariç

kapanan takımlara karşı bir senedir çözüm üretilemedi mesela
peki değişik birşeyler denedimi
hayır
aynı oyunu oynayıp oynayıp kişisel beceri ile kilit çözüyoruz

bir tek hakkını yemeyim açık oynayan takımlara karşı gğzel oynadık

bunları söyleyince kötü adam oluyoruz

daha iyisini yapabilecekken niye kötü olan birşeyi eleştirmeyeyim onuda anlamıyorum

karşıt görüş forumu canlı tutar
herkes aynı şeyi yazsa forum sıkıcı bir hal alır

Soucek o kadar iyi mi? Yalan yok sıfır bilgiyim bu adama.
epl düzenli severek izledigim bir lig o sayede biliyorum çok iyi zaten hayal şu an satıyoruz deseler 20 rahat isterler takım kaptanlarından birisi 50 60 mac oynuyor her sene ve özel kılan yanı cok iri yarı bir okadarda seri bir adam ki bizede bu profilde oyuncu lazım paredes gibi eli belinde gezen eyt arayan tip degil

Allahım duy beni

zaniolo kalırsa 10 no almayız heralde, net 2 orta saha şart şu anda mitzo ve oliveirayla olmaz bu iş maalesef

endombiliye harcanan paraları sıkot transfere harcarsak daha mantıklı olur. en azından tutarsa kulup maddi anlamda faydalanir. ndombele tutarsa almamiz bile kolay olmayacak çünkü adam çılgın maaş kazaniyor. icardi gibi olacagi da belli olmaz

2 futbolcu alacak olsak Ndombole + Parades değil de Ramos + Parades / Ramos + Ndombole isterdim.
agustos 2019daki ortasahayı gördükten sonra 1 ortasaha yetmiyo umut

nzonzi
lemina
seri
ortasaha ömer bayram (15 asist)
belhanda
derbide sağ iç oynayan feghouli

bi ara 8 maclık galibiyette seri-ömer-feghouli-belhanda falan yaptık.domine etmeliyiz ortasahada yeniden

Ndombele potansiyeli daha yüksek ama mental düşüklüğü aynı oranda olan bir oyuncu.

Parades biraz daha performans olarak ne verebiliri daha fazla vaat ediyor

Parades net6 numaralı oyun oynar defansta oyun kurulumuna katkısı daha fazla olur

Parades daha desansa yakın torera daha önde bir oyun planı ile defansif anlamda katkısı fazla olur. Ön deki oyuncuların desansa yardımlarını azaltır

Parades torreira fred üçlüsü muazzam bir üçlü olur bu üçlü ortasahaya dinamizm katar.

Bizimle anılan oyuncu profillerine bakınca bizim hedefimiz de 6,8 var o yuzden rahat olun fred olmazsa ndombele yerine olabilir veya parades olmaz baska bir 6

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

epl düzenli severek izledigim bir lig o sayede biliyorum çok iyi zaten hayal şu an satıyoruz deseler 20 rahat isterler takım kaptanlarından birisi 50 60 mac oynuyor her sene ve özel kılan yanı cok iri yarı bir okadarda seri bir adam ki bizede bu profilde oyuncu lazım paredes gibi eli belinde gezen eyt arayan tip degil
Halil transfer videosunda bazıları mesaj demese de Prag kısmı net bir mesajdı. İlgimiz var bence. Ama ne istiyorlar ne kadar istiyorlar bilmiyorum. Bu haftaiçi bazı şeyler belli olur gibi. Özellikle salı günü maç sonucu süreci hızlandırabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt