Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu aralar sende Motz gibi gamlı baykuş modunda postlar atıyorsun ha!!!Bu endombili iyi topçu mu tıraş çıkmasın
4m euroya falan verirlerse olabilir.Zaha yunus rashica olur mu acaba hocam
Parades'in maliyetleri de Ndombole ve Fred'e oranla daha aşağı da beni de memnun eder. Tek soru işareti dripling yapan orta saha oyuncumuz yok.Paredes beni ziyadesiyle memnun eder.
Genelde Sergio'nun defansif zaaf yaratmasından, temposuz oluşundan bahsediliyor ama bence asıl sıkıntı normalde iyi olduğu işleri yapamaması. Yani top dağıtma, pas opsiyonu olma, kilit pas atma, duran top kullanma vs konularında performansı zayıf. Üstüne bir de hareketsiz kalınca neredeyse bizi eksik oynatıyor. İsteksiz vs demiyorum yanlış anlaşılmasın koşu mesafesi falan da yüksek ama verimi ve temposu düşük. Geçen senenin son dönemi ve bu sezon başı için konuşuyorum bir ara baya iyiydi ve uzun süre ligin en çok kilit pas atan oyuncusuydu.
Şu kanat rotasyonu ve orta saha çok canımı sıkıyor. Zaniolo’yu yollayıp 1 kanat 1 10 numara çekmemiz şartMuslera-Günay
Boey-Dubois
Nelsson-Abdülkerim-Kaan-Emin
Angelino-Kazimcan
Torreira-Oliveira-Kerem-Berkan
Zaha-Yunus
Kerem-Baris
Zaniolo-Mertens
Icardi-Bakambu-Halil
Luyindama-Alpaslan-Midtsjö-Morutan-Yusuf-Ogulcan OUT.
Maliyetinden ziyade aradığımız profile daha uygun geliyor bana. Merkezde gerektiğinde sertlik koyabilecek bir oyun kurucuya ihtiyacımız var. Paredes oyun kurmayı da sertliği de iyi kotarır.Parades'in maliyetleri de Ndombole ve Fred'e oranla daha aşağı da beni de memnun eder.
Erden Timur Icardi ayarında 2-3 tane topçu dedi. Ayrıca olumsuzluk havası neden şu an anlamıyorum.bu arada beklentiyi yükselten taraftardan çok yönetim ve ona yakın medya
Parades ve Rashica'ya alıp transferi kapatsak tamam derim.Maliyetinden ziyade aradığımız profile daha uygun geliyor bana. Merkezde gerektiğinde sertlik koyabilecek bir oyun kurucuya ihtiyacımız var. Paredes oyun kurmayı da sertliği de iyi kotarır.
Son gün olağanüstü bir fırsat çıkmadığı sürece gayet yeterli bence de.Parades ve Rashica'ya alıp transferi kapatsak tamam derim.