Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 orta sahana da görev olarak beklerin kademesini veriyorsan zaten Torriera'yı 8 gibi kullanmış olmuyorsun, çift DMF ile sahada yer almış oluyorsun
Hiç anlamamışsın yazdığımı.

2 bekin de hücumcuysa, arkada bıraktığın boş alanlarda 2 tane aynı tip oyuncu sana oyun kurulumunda sıkıntı yaratabilir. Önde basan her takım, bu zaafını ortaya çıkarabilir. 1. ve 3. bölge bağlantısını koparan takım sana sıkıntı çıkarır.

Torreira - Paredes yaptığında Abdülkerim-Paredes-Angelino arasında 3'lü bir pas bağlantısı kurmuş oluyorsun. Hem süpürücü, hem de hat kırıcı paslar konusunda 2'li kağıt üzerinde faydalı görünüyor. Rakibin hamle şansını yarıya indiriyorsun.

Yarın Fred gelse 4 hücumcuyla oynama opsiyonunu alırsın ancak önde pres yapan rakiplere karşı tıkanıp kalan bir takım da olabilirsin. Bahsettiğim bu. Her bölgede dengeli görev dağılımı iyidir.

Bizden giden bir adam sanki bizi bekliyor yıllarca

Lemina 3 sezonda bizde kaçırdı maçın yarısını kaçırdı ve daha yeni 10 milyon euroya gittiği EPL takımında 11 oyuncusu.

Kesin alırız, Lemina yazıp video atmakla

zaniolonun staminası bi mbappede var birde ronaldoda vardı

bu çocuğun patlama yapacağını öngörememek fussball cahiliği
Kaleye yakın oynamalı, 3 pozisyona girsin ikisini atar.

Herifle yan yana koşulamıyor zaten yıkıp geçiyor.

mertens ve ailesi yine burgazadaya gitmiş.gecende ordalardı,sevmişler baya ha

Angelinho formunu yakalayana kadar kazımcan...

Ramiz dayı sürpriz olarak da Kazimcan.. Ben 10 no alacağımızı sanmıyorum

Abdülkerim ve Kerem banko süre alırlar ondan sonra Kerem Demirbay geliyor.

Angelinho formunu yakalayana kadar kazımcan...

ben de genel olarak kerem cevabı bekliyordum

ama benim beklentim kazımcan ve günayın sezon sonunda totalde kerem demirbaydan fazla süre alması yönünde

Torreira-Berkan orta sahası da bazı maçlar görebiliriz hiç de yadırgamam ön bölgede Zaniolo-Kerem-Zaha-Icardi'yi serbest bırakırız arkada 2 süpürücü olur. Fener maçında bu ikili rakibe nefes aldırmamıştı Hull City maçının ilk yarısı da öyleydi Berkan'ı doğru oyuncuyla oynatınca iyi performans alabiliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt