Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abartılsa Soton’da oynamaz, Soton’u izleyen herkes bunu bilse Soton akıl dışı para istemez, mesajın her yeri çelişki dolu. Kendisi aksine underrated bir oyuncudur, tempo desen var, dayanıklılık, pas desen var, duran top zaten malum ki çok önemli bir artı.. Torreira’nın yanına mükemmel olurdu ama zor tabi.. İmkansız da değil.
Yaw renktas k.bakma da bu ne saçma bir savunma şekli ne yazacagimi bilemedim ..

ben de genel olarak kerem cevabı bekliyordum

ama benim beklentim kazımcan ve günayın sezon sonunda totalde kerem demirbaydan fazla süre alması yönünde
Günay en fazla 6 maça çıkar rtaş. 5 ztk maçı 1 tanede musleranın 4 sarı kart yediği maç.

okadar scout var
okadar kişi bu işden para kazanıyor

ulan yokmu hiç alt liglerde kerem gibi 2-3 tane türk topçusu

bu adamlar gerçekten çalışıyormu yauv

200 bin futbolcu içinde hiçmi yok yani

fatih hoca gibi anadoluyu karış karış gezip zonguldakdan, diyarbakırdan, kırşehirden, osmaniyeden adı sanı duyulmamış topçu bulan çıkmayacakmı hiç

yani alabileceğimiz bi merih ve uğurcanmı var koca ülkede

Günay en fazla 6 maça çıkar rtaş. 5 ztk maçı 1 tanede musleranın 4 sarı kart yediği maç.
Bence fazlasına çıkar zorluk derecesi düşük rakibin üstümüze az geldiği maçlarda Günay'ı koymak baya mantıklı olacak. Takım geçen sene çok pozisyon vermiyordu bu senede aynısını olur son 5 maçta 4 rakibe kaleyi bile göstermedik.

ben de genel olarak kerem cevabı bekliyordum

ama benim beklentim kazımcan ve günayın sezon sonunda totalde kerem demirbaydan fazla süre alması yönünde
Çok iyi bir 8 alırsak dedin. Kerem kazımcan zaten çokça oynayacaklar o belli. Abdül ve Kerem de sakat ya da cezalı olmadıkça olacaklar. Hoş Abdül olmadığında da yerli oynatmak zorunda kalacağız. Ben bu sene Kaan ve emin i de çokça sahada göreceğimizi düşünüyorum. Günay konusunda kararsızım bir iki maç girer ve hata yaparsa o maçlardan birinde riske atmazlar bir daha mecbur kalmadıkça.

Demirbay ın bir artısı çok koşan bir 8 alındığı taktirde torreira nın da dinlendirilmesi amaçlı sahada olacağını düşündürüyor bana. Yani Demirbay kilit rolde aslında. Çünkü geçen sene de gördük ki torreira sürekli efor sarfettiği için 70 80 lerde artık zorlanmaya başlıyor.

Bayern Münih,Napoli scoutlari izlemiş brentford 640 bin Euro'ya almış.
Uzak Doğu pazarına açılsak iyi olur.

Son düzenleme:
İcardi ayarında 2 3 oyuncu alacaz dedi büyük şef ,merakla bekliyoruz kim bu icardi ayarindaki 8

Mujde arinda hiç cocugu olmadi ha,fatih hoca ile evlense nasıl bi hikaye çıkardı kimbilir.

Fazla adam almanın kadroyu bozacağı gerçeği ısrarla göz ardı ediliyor. 2 yabancı orta daha alınırsa sezondan ümidim kalmaz
Bu takıma en başta iki orta saha gerekiyordu.Bence alınmazsa ümidin kalmaması lazım.gozümüzun önunde iki kötü maç oynadik.hala bazı gerçekleri görmüyoruz.

Evet 3 yerli sorunu çok büyük ama yapacak birşey yok.İki yabancı orta saha şart.oli,miço ne kadar adam gönderirsek o kadar iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt