Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor yöneticisi Birhan Emre Yazıcı: "Sörloth giderken yönetici arkadaşların telefonunu engelledi. Futbolcu arkadaşlarına veda etmeden gitti. Birkaç gün sonra ulaşabildiğimizde 'Trabzon'dan nefret ediyorum' dedi. Sizi istemeyen futbolcuyu neden hâlâ hayal ediyorsunuz?"

bu hamsiler adama ne yapmış olabilir ki bu kadar nefret ettirecek??

ben bu yüzden star bir oyuncu yerine duruma göre yedeğe düşürebileceğimiz bir yabancı istiyorum merkeze. çünkü ligde o bölgedeki yabancıyı feda edip kerem'i tercih etme ihtimalimiz çok yüksek.

Sana daha önce de yazdım, Erden Timur senin dediğin topcuyu alacak bir adam değil, bunu olumlu/olumsuz olarak söylemiyorum, adamın tarzı bu

Tete’yi fener alacagi icin günlerdir bize yazmaya basladilar

Tadic’te oldugu gibi

Bizzat nevzat üzerinden yaptilar hatta bu operasyonu

zaha ve icardi’yi aynı anda ne zaman sahada görürüz acaba

şu Ljubljana rövanşına ilk 11 başlasalar da futbol izlesek biraz

Biz ilgileniyoruz mu acaba, oyuncu hakkinda düsüncelerini alalim
Herkese önerildi Türkiye’de, 1 hafta da İngiltere’de takım aradı. Haftaya falan imzalar biriyle ama 4 ay sözleşmesi vardı kendi kendine feshetmiş, başa bela olabilir.

istesek alırız, bize gelmek istiyor daha az paraya. Çok iyi oyuncu da kanat denklemi zaten karmaşıkken daha da karıştırır.

Fenerin sorunu +3 yerli tüm planlarını Arda ve Ferdi üzerine yaptılar. Şu an Ferdi hariç +2 yerlileri yok kaleciyi yabancı yapacakları konuşuluyor istedikleri Merih Demirel'in Avrupa'da kalacağını düşünürsek Cengiz'e 15 m euro yatırım yaparlarsa 3-3.5 m euro'da maaş verecekler bu adamın olduğu mevkiye Tete'yi alamazlar.

Oldu da Cengiz'i almayıp Tete'yi aldılar Mert Müldür'de kötü çıktı bu sefer kaleci ve orta sahadan 1 futbolcu değişiyor tamamen sistemleri çöküyor. Planlamaları çok ip üstünde en ufak hatada sezon başında patlayacaklar.

Fenerin sorunu +3 yerli tüm planlarını Arda ve Ferdi üzerine yaptılar. Şu an Ferdi hariç +2 yerlileri yok kaleciyi yabancı yapacakları konuşuluyor istedikleri Merih Demirel'in Avrupa'da kalacağını düşünürsek Cengiz'e 15 m euro yatırım yaparlarsa 3-3.5 m euro'da maaş verecekler bu adamın olduğu mevkiye Tete'yi alamazlar.

Oldu da Cengiz'i almayıp Tete'yi aldılar Mert Müldür'de kötü çıktı bu sefer kaleci ve orta sahadan 1 futbolcu değişiyor tamamen sistemleri çöküyor.

livakovic ve krunic’i bitirmişler galiba, cengiz için ne var ne yok verirler, mecbur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt