- 30 Aralık 2020
- 8.155
- 5.028
- 333
LAN @Naci Liboş olum burdan yazsana niye twden yazıyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cl de elek olmayalım. Sadece ligi düşünsek ben 8 de istemem 10 da istemem mevcut kadro götürür zaten.
Trabzonspor yöneticisi Birhan Emre Yazıcı: "Sörloth giderken yönetici arkadaşların telefonunu engelledi. Futbolcu arkadaşlarına veda etmeden gitti. Birkaç gün sonra ulaşabildiğimizde 'Trabzon'dan nefret ediyorum' dedi. Sizi istemeyen futbolcuyu neden hâlâ hayal ediyorsunuz?"
ben bu yüzden star bir oyuncu yerine duruma göre yedeğe düşürebileceğimiz bir yabancı istiyorum merkeze. çünkü ligde o bölgedeki yabancıyı feda edip kerem'i tercih etme ihtimalimiz çok yüksek.Demirbay bence banko
Getirmiş. Fenerli malum muhabir şahıs fotoğraf çekilmiş hatta.
5 şampiyonluk görmeden gitmez...okan buruk sezon sonunu görür mü
karalahana yedirmişlerdirbu hamsiler adama ne yapmış olabilir ki bu kadar nefret ettirecek??
Tete 2 haftadır falan Türkiye’de zaten.Bu herife göre dün ifb tete yi istanbula getirmis görüsmek icin
ben bu yüzden star bir oyuncu yerine duruma göre yedeğe düşürebileceğimiz bir yabancı istiyorum merkeze. çünkü ligde o bölgedeki yabancıyı feda edip kerem'i tercih etme ihtimalimiz çok yüksek.
Zaha tam senlik adam lan, sokak topçusuzaha yerine 10 numaraya birini alsak daha iyi olurdu dersem dayak yer miyim
Tete 2 haftadır falan Türkiye’de zaten.
Gelen oyuncu zaha değil de başka birisi olsa katılırdım.zaha yerine 10 numaraya birini alsak daha iyi olurdu dersem dayak yer miyim
kadro yapamıyorum bir türlü.Zaha tam senlik adam lan, sokak topçusu
onu istememen hıyarlık olur gerçi beklenenilir bu senden düşündüm de.
Herkese önerildi Türkiye’de, 1 hafta da İngiltere’de takım aradı. Haftaya falan imzalar biriyle ama 4 ay sözleşmesi vardı kendi kendine feshetmiş, başa bela olabilir.Biz ilgileniyoruz mu acaba, oyuncu hakkinda düsüncelerini alalim
İsmin Okan mıkadro yapamıyorum bir türlü.
ben yapamıyorsam hoca da yapamazİsmin Okan mı
Fenerin sorunu +3 yerli tüm planlarını Arda ve Ferdi üzerine yaptılar. Şu an Ferdi hariç +2 yerlileri yok kaleciyi yabancı yapacakları konuşuluyor istedikleri Merih Demirel'in Avrupa'da kalacağını düşünürsek Cengiz'e 15 m euro yatırım yaparlarsa 3-3.5 m euro'da maaş verecekler bu adamın olduğu mevkiye Tete'yi alamazlar.
Oldu da Cengiz'i almayıp Tete'yi aldılar Mert Müldür'de kötü çıktı bu sefer kaleci ve orta sahadan 1 futbolcu değişiyor tamamen sistemleri çöküyor.