Yahya Kuleli
Parçalı Üye
- 6 Nisan 2013
- 3.179
- 1.042
- 403
Zaniolo gruplara kalamazsak gitmeli. Olur da gruplara kalırsak böyle bir aygıra çok ihtiyacımız olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaniolo gruplara kalamazsak gitmeli. Olur da gruplara kalırsak böyle bir aygıra çok ihtiyacımız olacak.
Çok geç daldım bile...Yalniz hakikatten yaf... EPL takimi denk gelirse o seyirci onunde o guzel zemine "slaaapp" diye uzaktan fuleli yaslasa "ovvvaaww" sesleri esliginde sonrada meshur hareketini yapsa .. Neyse, hayallere dalmayalim![]()
Çok geç daldım bile...
Ethihad'dayız. City bastırıyor bastırıyor ama bir türlü atamıyor. Muslera devleşiyor, Rashica müthiş defans katkısı veriyor. Zaha arada bir soldan deniyor ama ataklarımız cılız kalıyor. City taraftarı gergin, dakikalar ilerledikçe direncimiz artıyor. Torreria her top çaldığında Melo gibi hareketler yapıyor. Icardi etkisiz, defansı açamıyor bir türlü. Ama herkes kanının son damlasına kadar savaşıyor. Tam o sırada rakibin paniklediğini gören Okan Buruk 78. dakikada Zaniolo'yu oyuna alıyor. Sonra Zaniolo fiziğiyle etkili olmaya başlıyor ve City tedirgin oluyor. Ama bir taraftan gol de atmaları lazım dolayısıyla arkada çok boşluk bırakıyorlar. Yine bir korner organizasyonunda yüzde 99'luk golü Muslera çizgiden çıkarıyor ve karambol sonrası topu kontrol ediyor. Schalke deplasmanı gibi zamana oynamak yerine hemen eliyle oyunu başlatıyor. Orta sahada Zaniolo yıka yıka gidiyor ama burası ŞL, TSL değil o yüzden hakem yerde kalan oyuncuya kalk işareti yapıyor. Zaniolo hızlanıyor, hızlandıkça güçleniyor. Ceza yayının üzerine geldiğinde Icardi bomboş ama atmıyor bir kere daha sola çekiyor ve o meşhur sol ayağıyla kaleciyi de içeri sokan bir şut çıkarıyor ve golü buluyoruz. Korner bayrağına giderek formasını çıkarıp gösteriyor herkese. City taraftarı üzgün ama mest olmuş bir şekilde Zaniolo'yu alkışlıyorlar çünkü centilmenler. Birkaç dakika sonra maç bitiyor ve City deplasmanından 3 puanla ayrılıyoruz. Grupta ikinci olup son 16'ya kalıyoruz. City de façası çizilmiş bir şekilde grubu lider tamamlıyor ve evimizde aldığımız mağlubiyetin intikamını görkemli bir şekilde alıyoruz. Sonra City Zaniolo'dan çok etkileniyor ve ara transferde 60m verip Zaniolo'yu transfer ediyor.
Ulan hayalimde bile adamı takımda tutamadım iyi mi![]()
Ali turapi rotasyona dahil etmeli,ic sahadaki maçlarla bilhassa.cozum ali.ustelik mariano gibi oyun kuruyor
Çok geç daldım bile...
Ethihad'dayız. City bastırıyor bastırıyor ama bir türlü atamıyor. Muslera devleşiyor, Rashica müthiş defans katkısı veriyor. Zaha arada bir soldan deniyor ama ataklarımız cılız kalıyor. City taraftarı gergin, dakikalar ilerledikçe direncimiz artıyor. Torreria her top çaldığında Melo gibi hareketler yapıyor. Icardi etkisiz, defansı açamıyor bir türlü. Ama herkes kanının son damlasına kadar savaşıyor. Tam o sırada rakibin paniklediğini gören Okan Buruk 78. dakikada Zaniolo'yu oyuna alıyor. Sonra Zaniolo fiziğiyle etkili olmaya başlıyor ve City tedirgin oluyor. Ama bir taraftan gol de atmaları lazım dolayısıyla arkada çok boşluk bırakıyorlar. Yine bir korner organizasyonunda yüzde 99'luk golü Muslera çizgiden çıkarıyor ve karambol sonrası topu kontrol ediyor. Schalke deplasmanı gibi zamana oynamak yerine hemen eliyle oyunu başlatıyor. Orta sahada Zaniolo yıka yıka gidiyor ama burası ŞL, TSL değil o yüzden hakem yerde kalan oyuncuya kalk işareti yapıyor. Zaniolo hızlanıyor, hızlandıkça güçleniyor. Ceza yayının üzerine geldiğinde Icardi bomboş ama atmıyor bir kere daha sola çekiyor ve o meşhur sol ayağıyla kaleciyi de içeri sokan bir şut çıkarıyor ve golü buluyoruz. Korner bayrağına giderek formasını çıkarıp gösteriyor herkese. City taraftarı üzgün ama mest olmuş bir şekilde Zaniolo'yu alkışlıyorlar çünkü centilmenler. Birkaç dakika sonra maç bitiyor ve City deplasmanından 3 puanla ayrılıyoruz. Grupta ikinci olup son 16'ya kalıyoruz. City de façası çizilmiş bir şekilde grubu lider tamamlıyor ve evimizde aldığımız mağlubiyetin intikamını görkemli bir şekilde alıyoruz. Sonra City Zaniolo'dan çok etkileniyor ve ara transferde 60m verip Zaniolo'yu transfer ediyor.
Hayal gücüm yüksektir. Bana küçükken “cennette her istediğini yapabileceksin” dediklerinde Barcelona’da forvet oynayıp röveşata gol atmayı hayal etmişliğim var.Hocam daha once hic erotik hikaye yazmisliginiz var miydi format ayni o format cunku bana eski gunleri hatirlatti
Hayirli nobetler
Hocam daha once hic erotik hikaye yazmisliginiz var miydi format ayni o format cunku bana eski gunleri hatirlatti
Hayirli nobetler
Çok geç daldım bile...
O kadar ütopik senaryoda en akla aykırı kısım City'nin ve Pep'in bir kontratak golünden etkilenerek Zaniolo'yu transfer etmesi olabilir.
O kadar yetenekli olmadığı için, bi maça çıksın hele gurboKerem DemirBay'a neden KDB demiyoruz?
Tekrar gündeme girdi dediler masada Fred, Ndombele ve Parades varmış şu an.
Bakambu, Kerem Demirbay hatta Halil Dervişoğlu kesin Beşiktaş’a gitti derken “ Galatasaray alacak” diye haber verdiler.
Paredes diyorlarsa muhtemelen transferi için en yakın olduğumuz isim odur.
Maçına göre, oyuncuların durumuna göre değişir 3. yerli.ben de genel olarak kerem cevabı bekliyordum
ama benim beklentim kazımcan ve günayın sezon sonunda totalde kerem demirbaydan fazla süre alması yönünde
1 ay önce forumda JWP konuşulurken frikik ve duran toplarda acayip övülüyordu o sıra Göztepe ile hazırlık maçı yapmışlardı penaltıyı Bornova'dan Kordon'a filan attı.